Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σφαιρόπουλος: «Μπορούμε ακόμα καλύτερα»

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στο τουρνουά του Ρεθύμνου, αλλά και για το γεγο...

Ο τεχνικός του Ιστορικού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για τα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα στο τουρνουά του Ρεθύμνου, αλλά και για το γεγονός ότι είχε την ευκαιρία να δει τις αδυναμίες της λίγο πριν το τζάμπολ της Α1.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ολοκληρώσαμε την προαγωνιστική περίοδο, με το πιο δυνατό τεστ. Αντιμετωπίσαμε τον πιο δυνατό αντίπαλο, όλων των φιλικών και ήταν μια καλή ευκαιρία για να δούμε πόσο ανταγωνιστικοί μπορούμε να είμαστε, στο υψηλότερο επίπεδο.

Σίγουρα υπάρχουν και θετικά και αρνητικά συμπεράσματα. Είχαμε διαστήματα στο παιχνίδι, στα οποία ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο που είχαμε. Ιδίως στην αρχή, ελέγξαμε το ρυθμό, είχαμε αυτοσυγκέντρωση και δεν αφήσαμε τον Παναθηναϊκό να τρέξει.

Γενικά, είμαι ευχαριστημένος γιατί ο Παναθηναϊκός στα δυο προηγούμενα παιχνίδια του «Π. Οικονομάκης» είχε σκοράρει 83 πόντους και εμείς τον κρατήσαμε στους 70. Από αυτή την άποψη, είμαστε καλά. Φυσικά, μπορούμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα και σε αυτό το κομμάτι.

Οφείλουμε να μάθουμε να λειτουργούμε πιο σωστά στην επίθεση, σε κάποια διαστήματα που η αντίπαλη άμυνα είναι πολύ δυνατή, κάτι που ισχύει με όλες τις ομάδες υψηλού επιπέδου.

Μας λείπει η εμπειρία για αυτά τα ματς. Θεωρώ ωστόσο, πως όσο περνάει ο χρόνος, τόσο οι παίκτες μου θα μαθαίνουν τον τρόπο με τον οποίον πρέπει να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο και έτσι θα γινόμαστε καλύτεροι.

Ολοκληρώνοντας τα φιλικά προετοιμασίας, αφοσιωνόμαστε στο πρώτο επίσημο παιχνίδι μας, το ματς Κυπέλλου με τον Κολοσσό, την Τετάρτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια