Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κακή εμφάνιση, τραγικό αποτέλεσμα…

Του Πάνου Κατσούλα... Κάκιστη εμφάνιση και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ο Πανιώνιος θα συναγωνιστεί ώστε να μη χαθεί η κατη...

Του Πάνου Κατσούλα...


Κάκιστη εμφάνιση και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα με την οποία ο Πανιώνιος θα συναγωνιστεί ώστε να μη χαθεί η κατηγορία! Διότι όπως έχουμε τονίσει πλειστάκις ο οικονομικά κατεστραμμένος Πανιώνιος, για κάποια χρόνια θα κάνει προσπάθειες για ν' ανασάνει οικονομικά και να σώζει την κατηγορία αγωνιστικά.


Δυστυχώς δε μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο και όσοι νομίζουν κάτι διαφορετικό απλά αυταπατώνται! Όμως και τα δύο προηγούμενα είναι πολύ σημαντικά, όσο και αν δεν ταιριάζουν στον Πανιώνιο, διότι αν δεν επιτευχθούν θα είναι σχεδόν σίγουρος ο αφανισμός του! Εκτός και βρεθεί επενδυτής, που στις μέρες είναι αρκετά δύσκολο έως ακατόρθωτο, ιδίως αν μια Παε είναι χρεωμένη.

Εύχομαι και ελπίζω η ήττα αυτή να μην αποδειχθεί καθοριστική! Πάντως η εμφάνιση με τον Άρη εντός έδρας έδειξε ότι ο Πανιώνιος πάσχει πολύ στη δημιουργία παιχνιδιού και ότι επίσης από τη μέση και μπροστά η επιπολαιότητα δεν έχει όρια! Τελικά η νίκη επί του Παο, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ σημαντική, δεν επέδρασε ευεργετικά! Επίσης θα πρέπει όλοι να γνωρίζουμε ότι και άλλες ομάδες κέρδισαν κάποιους από τους αποκαλούμενους "μεγάλους", όμως στο τέλος υποβιβάστηκαν!

Σ’ αυτή τη φάση αλλά και καθ’ όλη την αγωνιστική περίοδο δεν πρέπει να κυριαρχήσουν η γκρίνια και ο εμφύλιος! Φαινόμενα όχι σπάνια στον Πανιώνιο! Οι φίλαθλοι πρέπει να συμπαρασταθούν στην ομάδα, ιδίως όταν αυτή το έχει ανάγκη. Ας παραδειγματιστούν από τους φιλάθλους του Άρη, που και αυτός δεν πάει καλά τα τελευταία χρόνια, όμως οι φίλαθλοί του τον στηρίζουν, ώστε τουλάχιστον ν' αποφύγει τον υποβιβασμό!

Τέλος κάποιοι νεαροί ποδοσφαιριστές, που φιλοδοξούν να κάνουν μεγάλη καριέρα θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πρέπει αφενός μεν η προσπάθειά τους να είναι συνεχής, αφετέρου δε να είναι μεγαλύτερη!

4 σχόλια

  1. kala leei o filos....na mas poun epishma oi doihkountes posa xrwstame kai pou!!!!!! Prepei na piesoume se ayto!!!! Oso gia ton agwna...telos na asxoloume gia fetos. 90'' kai eidame 1 goal kai 1 sout. Einai podosfairo ayto? xaneis apton ampalo arh pou exei pesei eidh.......axrhstoi oloi shkwthite kai fygete den aksizoume tetoia kseftilikia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εμείς που κάνουμε την θητεία μας στο στρατό αν κάναμε τέτοια εμφάνιση όπως η χθεσινή των παικτών μας θα ήμασταν αναφερόμενοι για παραποίηση στολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το Απήλιον ο Πανιώνιος σύμφωνα με δηλώσεις Τσακίρη θα πάρει 900 χιλ σε δόσεις και σίγουρα αποτελεί σημαντικό έσοδο,
    Επιπλέον γλύτωσε από το βραχνά του ενοικίου διότι για το προπονητικό που χρησιμοποιεί τώρα πληρώνει ως ενοίκιο πολύ λιγότερα απ’ ότι στο Απήλιον.
    Πατήστε παρακάτω να δείτε τη σχετική
    συνέντευξη Τσακίρη:
    http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/346615-Tsakiris-Ofelos-diko-moy-kai-toy-Panionioy-to-Apilion
    Από τον Κολοβό ο Πανιώνιος πήρε περί τα 800 χιλ πάλι σε δόσεις. Όλα αυτά τα χρήματα θα πάνε για την εφορία, στην
    οποία ο Πανιώνιος χρωστάει μεγαλύτερο ποσό από ότι το ως άνω άθροισμα. Τουλάχιστον αυτό είχε ανακοινωθεί επισήμως στην προηγούμενη ΓΣ. Εκτός όμως των παραπάνω ο Πανιώνιος χρωστάει και σε μια πλειάδα ποδοσφαιριστών που είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν με τον Ιστορικό και τα ποσά τους έχουν διακανονιστεί αφού πληρώνονται σε δόσεις. Πλέον αυτών υπάρχουν τα τρέχοντα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών και
    προπονητών, οι αμοιβές των υπολοίπων που εργάζονται στην Παε και διάφορα άλλα λειτουργικά έξοδα, που είναι αρκετά. Ενώ οι δύο βασικές πηγές εσόδων είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα και η επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ. Όλα τα υπόλοιπα έσοδα
    (εισιτήρια, σπόνσορες κλπ) είναι μηδαμινά.
    Άρα ο Πανιώνιος εξακολουθεί και τα φέρνει πολύ δύσκολα βόλτα! Εκτιμώ ότι αν και όταν ξεχρεώσει τελείως μπορεί να υπάρξει το ενδιαφέρον κάποιου επενδυτή για ν’ αγοράσει την Παε, αν και σε περίοδο τέτοιας οικονομικής κρίσης και αστάθειας τίποτα δε μπορεί να θεωρείται βέβαιο!
    Όλα αυτά όμως πρέπει ν' αναφερθούν στην επόμενη ΓΣ, ώστε ο κόσμος του Πανιωνίου και περισσότερο τα μέλη του να έχουν πλήρη ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. egw thelw na para8eso kai kati alo...iliko tha borouse na upirxe kai kalitero an afinan kapia pedakia na pe3un xoris kapoioi na zitane lefta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή