Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συζητούν για το οικονομικό

Με την διοίκηση της ομάδας αναμένεται να έχουν συνάντηση οι παίκτες του Πανιωνίου, προκειμένου να μάθουν τι θα γίνει με το θέμα των πληρωμών...

Με την διοίκηση της ομάδας αναμένεται να έχουν συνάντηση οι παίκτες του Πανιωνίου, προκειμένου να μάθουν τι θα γίνει με το θέμα των πληρωμών τους.


Είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι ο σύλλογος ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα, με τους παίκτες έως τώρα να κάνουν υπομονή. Σύμφωνα όμως με την εφημερίδα "SportDay", οι κυανέρυθροι παίκτες φαίνεται να είναι δυσαρεστημένοι από τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και αναμένεται να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τους διοικούντες, προκειμένου να τους ξεκαθαριστεί το τι μέλει γενέσθαι.

Ο Ιστορικός αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις 15:30 το Αιγάλεω σε φιλικό παιχνίδι  και μετά το τέλος του θα υπάρξει -πιθανότατα- συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης όπου και οι ποδοσφαιριστές θα τους αναφέρουν τους προβληματισμούς τους και θα ζητήσουν φυσικά απαντήσεις.

1 σχόλιο

  1. Επιτελους θα βγη καποιος αν θελη να λεγετε ΔΣ ΠΑΕ να ενημερωση τους ΣΥΝΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ που εχουν παη τοσα εσοδα απο ΑΠΗΛΙΟΝ μεταγραφες παικτων στους γαυρους ΟΠΑΠ ΝΟVA ΧΟΡΗΓΟΙ .??????και ειναι απληρωτοι με τα πολυ χαμηλα συμβολαια οι παικτες και μετα μπαινουν υποτηθεμενοι παραγοντες στα αποδυτηρια και απειλουν τους παικτες.!!!!!!!!!!!Περιμενουμε καποια επισημη ενημερωση? αλλα μαλλον ζω σε αλλο πλανητη οσο ενημερωσαν για προηγουμενα συμβαντα και οπως βλεπετε μας περιμενη αγωνιστικος γολγοθας και η ομαδα πρεπη να δουλεψη στο γηπεδο χωρις προβληματα ..Μην βγουν μερικοι και συνδιασουν τους αθλητες με την ολη κατασταση τις χωρας εκει πιασαμε πατο ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ να θελη καποιος που αγαπα την ομαδα να φθασουμε και εμεις στον πατο.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή