Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο αποψινό (05/10, 20:30) παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Σ...

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα θα παραταχθεί ο Ιστορικός στο αποψινό (05/10, 20:30) παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Σμύρνη.


Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα κόντρα στον Ολυμπιακό, θέλουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών και άπαντες στο στρατόπεδο του συλλόγου έχουν θέσει ως στόχο τη νίκη στην αναμέτρηση με τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Παντελής έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα και να μην σκέφτονται την βαθμολογική θέση του αντιπάλου.

Η αρχική σύνθεση, που αναμένεται να ξεκινήσει ο έμπειρος προπονητής, είναι η εξής: Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κούρος, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Μητρόπουλος, Μενδρινός, Κολοβός, Λάσνικ, Αραβίδης, Καμπάνταης.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν και οι Γιάννου, Παναγιωτούδης, Ντούνης.

Αναλυτική η κυανέρυθρη αποστολή: Γιαννακόπουλος, Νίκος Παπαδόπουλος, Μενδρινός, Πάνος, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ντούνης, Κούρος, Παναγιωτούδης, Γιάννου, Αραβίδης, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Καμπάνταης, Μαρουκάκης, Λαμπρόπουλος, Ριβέρο, Λάσνικ, Κολοβός, Καλτσάς.

Να σημειωθεί πως η προϊστορία είναι συντριπτικά υπέρ του Πανιωνίου, καθώς στη Νέα Σμύρνη ο Ιστορικός μετράει κόντρα στον Άρη 30 νίκες 12 ισοπαλίες και 9 ήττες.
Πιο αναλυτικά για θέματα προϊστορίας, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία διαβάστε ΕΔΩ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια