Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σταμάτης στα panionianea.gr: «Πάντα υψηλούς στόχους ο Πανιώνιος»

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης Για την προετοιμασία της ομάδας, την μεταγραφή του στον Ιστορικό, αλλά και τον φετινό στόχο των κυανέρυθρων μίλ...

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

Για την προετοιμασία της ομάδας, την μεταγραφή του στον Ιστορικό, αλλά και τον φετινό στόχο των κυανέρυθρων μίλησε στα panionianea.gr ο Δημήτρης Σταμάτης.


Ο 17χρονος ταλαντούχος γκαρντ ανέφερε αρχικά: «Η προετοιμασία που κάνουμε είναι πολύ δυνατή. Δουλεύουμε καθημερινά πολύ σκληρά, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Στη συνέχεια ο πρώην άσος της Ευρυάλης Γλυφάδας, αναφερόμενος στο αγωνιστικό επίπεδο που ανεβαίνει με την «μετακόμιση» του στη Νέα Σμύρνη, τόνισε:

«Είναι μεγάλη η διαφορά στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα, συγκριτικά με αυτό που βρισκόμουν. Θα προσπαθήσω με σκληρή δουλειά και επιμονή να καταφέρω να ενταχθώ γρήγορα στην ομάδα και να βοηθήσω και εγώ όσο περισσότερο γίνεται τον Πανιώνιο».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τις φετινές βλέψεις του Πανιωνίου: «Οι στόχοι του Πανιωνίου είναι πάντα υψηλοί. Η ομάδα θα κοιτάξει και φέτος να τα πάει εξίσου καλά όπως τις τελευταίες σεζόν και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια