Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κολοσσός» πρόκρισης o Ιστορικός!

O Ιστορικός στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν επικράτησε με 82-65 του Κολοσσού Ρόδου στη Νέα Σμύρνη και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του...

O Ιστορικός στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν επικράτησε με 82-65 του Κολοσσού Ρόδου στη Νέα Σμύρνη και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.


Ο ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της και δίκαια έφτασε στην επικράτηση.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο ημίχρονο έπιασαν πολύ καλή απόδοση, φτάνοντας την υπέρ τους διαφορά ακόμη και στους 20 πόντους.

Στην "επανάληψη" οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμούς, οι παίκτες του Πανιωνίου δεν είχαν τις ίδιες σωστές λύσεις σε επίθεση και άμυνα, με τον σύλλογο της Ρόδου να προσπαθεί να μειώσει την διαφορά.

Τελικά, ο Ιστορικός στα τελευταία λεπτά ήταν πάλι αυτός που έπρεπε, αύξησε εκ νέου την διαφορά στο σκορ και έτσι έφτασε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες στη νίκη-πρόκριση με 82-65.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο ΜακΚόλουμ, με τους Ντούβνιακ, Μίλμπουρν και Καββαδά να ακολουθούν από κοντά, πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση.

Στα θετικά και η παρουσία των φίλων της ομάδας, οι οποίοι έδωσαν δυναμικό παρόν στις εξέδρες του Αρτάκης, παρά την δυσκολία της μέρας και της ώρας, δείχνοντας πως και φέτος θα αποτελέσουν τον "έκτο παίκτη" του Ιστορικού!


Τα δεκάλεπτα: 27-17, 48-31, 62-52, 82-65

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 22 (11/12βολ.), Σταμάτης, Μοτσενίγκος, Ντούβνιακ 15 (4/6δίπ., 1/4τρίπ.), Μισέλ, Μίλμπουρν 19 (7/8δίπ.), Αθανασούλας 9, Μπατής 3, Σίμτσακ 2, Καββαδάς 10, Σαλούστρος 2 (1/1δίπ.), Λάνγκφορντ

Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Παπαντωνίου 11 (47δίπ.), Ματσάμας, Γεωργαλλής 5 (1/1βολ.), Δανάς, Σμιθ 12 (6/8δίπ.), Στεφανίδης, Σίμπσον 11 (4/8δίπ.), Κουκουλάς 2, Τσάμης 5, Προύιτ 2, Όσμπι 15 (5/7δίπ., 4ριμπ.)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια