Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τι πρωτότυπο, πήρε καλό βαθμό ο Βοσκάκης!

Η διαιτησία του Μ.Βοσκάκη στο ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό ήταν κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα κακή, ωστόσο ο παρατηρητής Μπ.Καρατζάς...

Η διαιτησία του Μ.Βοσκάκη στο ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό ήταν κατά γενική ομολογία ιδιαίτερα κακή, ωστόσο ο παρατηρητής Μπ.Καρατζάς δεν βρήκε κάτι το μεμπτό και έβαλε καλό βαθμό στον ρέφερι από το Ρέθυμνο (και στους βοηθούς του Γ.Γιαννουλάκη-Μ.Βλάσση)!


Βέβαια το βίντεο της αναμέτρησης τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, καθώς ο Βοσκάκης έδειχνε με ευκολία κάρτες στους παίκτες του Πανιωνίου και σε σκληρά φάουλ ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού... έκλεινε τα μάτια!

Άλλωστε, το γεγονός πως οι κυανέρυθροι είδαν εφτά κίτρινες κάρτες, ενώ αυτοί του ΟΣΦΠ ούτε μία τα λέει όλα!

Επίσης, στο βίντεο του ματς φαίνεται καθαρά ότι τουλάχιστον σε δύο περιπτώσεις οι επιθετικοί του Πανιωνίου υποδείχθηκαν λανθασμένα σε θέση οφσάιντ και ενώ έβγαιναν μόνοι τους απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως δεν περίμενε και κανείς ότι ο παρατηρητής και γενικότερα η ΚΕΔ θα τιμωρούσαν τον Βοσκάκη. Έτσι και αλλιώς τον Ολυμπιακό ευνόησε, που είναι το περίεργο;;;;

3 σχόλια

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ !!!!ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΑΡΑΓΓΙΤΗ.????????????ΩΡΑΙΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΜΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η διοικηση μας,τους εκανε την μαπα κρεας...Ουτε ΚΑΝ μια αναφορα στο θεμα,ετσι απλα για να μην νομιζουν οτι τρωμε κουτοχορτο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανακοινώσεις βγάζει ο 'περίεργος' και οι γραφικοί. Οι ανακοινώσεις είναι για τα μάτια του κόσμου. Ας φτιάξουμε ομάδα που δεν την επηρεάζουν οι Βοσκάκηδες καλύτερα κι αφήστε τις ανακοινώσεις για τους Πανόπουλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή