Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στις 30 Ιουνίου η «πρώτη»

Στις 30 Ιουνίου αποφασίστηκε να ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο. H ερχόμενη αγωνιστική περίοδος αν...

Στις 30 Ιουνίου αποφασίστηκε να ξεκινήσει η προετοιμασία του Πανιωνίου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

H ερχόμενη αγωνιστική περίοδος αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη για τον Ιστορικό, καθώς η ομάδα θα στηριχθεί ουσιαστικά σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα "βουτήξουν" κατευθείαν στα... βαθιά της Σούπερ Λιγκ.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, ο οποίος βέβαια έχει το προνόμιο να ξέρει άριστα τις δυνατότητες των παιδιών που θα προβιβαστούν στην πρώτη ομάδα από την Κ20, αφού την περασμένη σεζόν δούλεψε μαζί τους και η ομάδα είχε μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα των Νέων.

Ο προπονητής του Πανιωνίου αποφάσισε μαζί με το τεχνικό τιμ να ξεκινήσει η προετοιμασία των κυανέρυθρων στις 30 Ιουνίου, με την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν να γίνεται -εκτός απροόπτου- στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Όσον αφορά το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ακόμα δεν έχει επιλεχθεί, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι του Ιστορικού προσανατολίζονται στο να καταλήξουν στην επιλογή της Δράμας.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια