Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν υπάρχει δικαιολογία...

Να βρουν... ελαφρυντικά για την άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Κούπερ στη Νέα Σμύρνη προσπαθούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και πο...

Να βρουν... ελαφρυντικά για την άκρως αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Κούπερ στη Νέα Σμύρνη προσπαθούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αλλά και πολλές ιστοσελίδες!

Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αναφέρουν πως οπαδοί του Πανιωνίου έβριζαν τον Αμερικανό, με αποτέλεσμα ο γκαρντ του ΠΑΟΚ να αντιδράσει έτσι άσχημα.

Τώρα, το ότι στον "δικέφαλο" θεωρούν... λογικό ένας επαγγελματίας αθλητής να κατευθύνεται με μανία προς την εξέδρα και να χτυπάει με μπουνιά οπαδό επειδή τον έβρισε, το βρίσκω τουλάχιστον υποκριτικό.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, αλλά και πολλά σάιτ που δικαιολογούν την απρεπή κίνηση του Κούπερ, φαίνεται πως ξαφνικά... εμφανίστηκαν σε ελληνικό (και όχι μόνο) γήπεδο και έπεσαν από τα... σύννεφα ακούγοντας οπαδούς μίας ομάδας να βρίζουν κάποιον παίκτη των αντιπάλων.

Όλοι αυτοί φαίνεται πως δεν παρακολούθησαν το πρόσφατο ματς της Θεσσαλονίκης, όπου από το ξεκίνημα έως το τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβριζαν εν χορώ τον Μάριο Μπατή. Δηλαδή και ο αρχηγός του Πανιωνίου έπρεπε να τρέξει στην εξέδρα και να βαράει φιλάθλους;

Ο επαγγελματίας αθλητής σε τέτοιο επίπεδο πάντα θα ακούει διάφορα από την εξέδρα και καλείται να "κλείνει" τα αυτιά του και να κάνει την δουλειά του μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό έλειπε να λέμε πως ο Κούπερ και ο κάθε Κούπερ δικαιολογείται να "μοιράζει" μπουνιές σε οπαδούς.

Και φυσικά θα πρέπει να αναφερθεί και η ψυχραιμία με την οποία αντέδρασαν στην "τραγική" και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Αμερικανού οι υπόλοιποι φίλαθλοι του Πανιωνίου. Κανείς μα κανείς δεν πέταξε κάποιο αντικείμενο στο παρκέ, αλλά ούτε και προσπάθησε να "απαντήσει" στην μπουνιά του Κούπερ. Απλά όπως είναι φυσιολογικό εξοργίστηκαν ζητώντας την τιμωρία του παίκτη του ΠΑΟΚ.

Αλήθεια αν γινόταν μία ανάλογη κίνηση μπασκετμπολίστα στην έδρα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού ή ακόμα και σε άλλες έδρες θα αντιμετωπιζόταν με τόση ηρεμία από τους οπαδούς των γηπεδούχων; Μάλλον όχι...

Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια