Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυσκόλεψαν τα πράγματα...

Ακόμη πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τον Πανιώνιο όσον αφορά την διεκδίκηση της 3ης θέσης στα πλέι οφ της Α1, καθώς το απόγευμα της ...

Ακόμη πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τον Πανιώνιο όσον αφορά την διεκδίκηση της 3ης θέσης στα πλέι οφ της Α1, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας γνώρισε την ήττα με 81-63 από τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη και πλέον βρίσκεται πίσω στη σειρά με "2-0".

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου βρισκόταν πίσω στο σκορ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και αν και προσπάθησε κάποιες στιγμές να επιστρέψει στην διεκδίκηση της νίκης, τελικά στα τελευταία λεπτά φάνηκε να μένει από δυνάμεις και έτσι ήρθε μία ακόμη ήττα από τους "ασπρόμαυρους".

Αρχικά ο Πανιώνιος μπήκε ελαφρώς καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο κλείσιμο του πρώτου δεκαλέπτου ενώ παρέμεινε σε επαφή με το σκορ μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όταν ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά με 40-33.

Όμως γυρνώντας από τα αποδυτήρια, τα πράγματα χειροτέρεψαν για τους φιλοξενούμενους ενώ αντίθετα οι γηπεδούχοι άρχισαν να ανεβάζουν στροφές. Μάλιστα, έχοντας επιθετική πολυφωνία ο ΠΑΟΚ δεν άργησε να πάει σε διψήφια διαφορά με το 44-33 στο 22ο λεπτό. Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 3 με το 51-48 ενώ το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε με το 55-48 για τους Θεσσαλονικείς.

Μπαίνοντας στην τελευταία περίοδο ο Κάρτερ που ήταν σε πολύ καλή μέρα μείωσε στο καλάθι με το 59-57 στο 33’ όμως η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ο ΠΑΟΚ ανέβασε ρυθμούς, ο Πανιώνιος έπαθε μπλακ άουτ και οι γηπεδούχοι με ένα σερί 13-0 εκτόξευσαν τη διαφορά στο +20(79-59) και «καθάρισαν» το παιχνίδι. Τελικά η νέα νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανιωνίου ήρθε με το 81-63 και πλέον η ομάδα του Σφαιρόπουλου βρίσκεται πίσω με 2-0 στην σειρά των αγώνων και πλέον ο Ιστορικός θα πρέπει να κάνει την απόλυτη ανατροπή για να είναι η ομάδα που θα πάρει την τρίτη θέση.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 40-33, 55-48, 81-63

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Χαραλαμπίδης 4, Κούπερ 13, Πέιν 10, Δέδας 11, Μαργαρίτης 13, Τσαϊρέλης 14, Τσόχλας 5, Λιάπης, Κασελάκης 5, Καλλές, Μπόγρης 4.

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Αθανασούλας 6, ΜακΚόλουμ 8, Κάρτερ 16, Μίλμπουρν 2, Ντούβνιακ 10, Σταμάτης, Μπατής, Σίμτσακ 4, Μισέλ 3, Κυρίτσης , Λάνγκφορντ 14, Σπυρόπουλος, Σαλούστρος.

1 σχόλιο

  1. Πάνος Κατσούλας26 Μαΐου 2014 στις 10:47 μ.μ.

    Μάλλον ο Πανιώνιος ξέμεινε από
    δυνάμεις και ίσως από κίνητρο καθώς η κατάκτηση της 3ης θέσης και μάλιστα άλλη μια
    φορά μάλλον δε τον συγκινεί! Αν φύγει και ο Λιανός, τότε ο Πανιώνιος θα πέσει
    σε περιπέτειες, που δύσκολα θα ξεπεράσει!

    Πάντως το γεγονός ότι το ανακοίνωσε νωρίς δείχνει ότι έχει επηρεάσει την ομάδα.
    Εκτός και έχει αποφασιστεί να εξαντληθεί όλο το πλήθος των αγώνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή