Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Υπέγραψε ο Αποστόλου!

Στην απόκτηση του νεαρού αμυντικού Σπύρου Αποστόλου προχώρησε ο Πανιώνιος, με την γνωστοποίηση της μεταγραφής να κάνει ο μάνατζερ του ποδ...

Στην απόκτηση του νεαρού αμυντικού Σπύρου Αποστόλου προχώρησε ο Πανιώνιος, με την γνωστοποίηση της μεταγραφής να κάνει ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.

Οι κυανέρυθροι, λόγω της μη αδειοδότησης, προσπαθούν να στελεχώσουν το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν με ταλαντούχους παίκτες οι οποίοι προέρχονται από καλές και "γεμάτες" χρονιές στις μικρότερες -κυρίως- κατηγορίες.

Έτσι μετά την απόκτηση του Χρήστου Χολέβα από τον Κισσαμικό, ο Ιστορικός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, αποκτώντας τον Σπύρο Αποστόλου.

Ο 22χρονος στόπερ-μπακ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της Ζακύνθου και αφού ήρθε σε συμφωνία με τους ανθρώπους των κυανέρυθρων υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανιώνιο.

Τη μεταγραφή γνωστοποίησε ο μάνατζερ του νεαρού παίκτη, Ισαάκ Κανακίδη, ο οποίος έγραψε στο facebook: "Εύχομαι καλή και μεγάλη καριέρα Σπύρο γιατί το αξίζεις! Το βήμα της ομάδας της Ζακύνθου ήταν μόνο η αρχή τόσο για εσένα όσο και για τα άλλα παιδιά!!!! Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια την ομάδα της Ζακύνθου και όλο το νησί για την δυνατότητα που προσέφερε στα νέα παιδιά, να κάνουν το άλμα στην καριέρα τους. Είμαι σίγουρος πως έπεται συνέχεια…".


Δεν υπάρχουν σχόλια