Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά στον Πανιώνιο της καρδιάς...

Τη Παρασκευή (30/5) και το Σάββατο (31/5) η ομάδα χάντμπολ του Πανιωνίου αγωνίζεται στα μπαράζ ανόδου από τη Β' Εθνική στην Α2. Έ...

Τη Παρασκευή (30/5) και το Σάββατο (31/5) η ομάδα χάντμπολ του Πανιωνίου αγωνίζεται στα μπαράζ ανόδου από τη Β' Εθνική στην Α2.

Έχει γίνει τετριμμένη συζήτηση της φετινής σεζόν το θέμα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Χάντμπολ του Πανιωνίου.

Κανένας χώρος για προπόνηση, διωγμός από το Βαρίκας από την ακαδημία μπάσκετ του Πανιωνίου (με την απόφαση να μπουν κερκίδες και να μην μπορεί να χρησιμοποιηθεί το κλειστό για αγώνες χάντμπολ) με αποτέλεσμα να αγωνίζεται "εντός" έδρας ακόμα και στη Κηφισιά (ή τα Ιλίσια ή τη Καλλιθέα), απαξίωση από τον ερασιτέχνη Πανιώνιο κ.α.

Κόντρα σε όλα αυτά, η ομάδα Χάντμπολ έκανε τρομερές εμφανίσεις, πείσμωσε και ανάγκασε τους φιλάθλους του Πανιωνίου να ασχοληθούν μαζί της.

Μεγάλες νίκες στο πρωτάθλημα έφεραν τον Πανιώνιο δεύτερο στη βαθμολογία και ταυτόχρονα έδωσαν τη δυνατότητα για διεκδίκηση ανόδου στην Α2 μέσω αγώνων μπαράζ.

Ο κόσμος του Συλλόγου, είτε γιατί το χάντμπολ δεν έχει τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα επάνω του, είτε γιατί δεν έχει συνηθίσει να βγαίνει εκτός Νέας Σμύρνης για να πάει να παρακολουθήσει εντός έδρας αγώνες, είτε γιατί δεν ασχολείται πολύ με τις ομάδες του ερασιτέχνη, έχασε την ευκαιρία να δει από κοντά μια ομάδα με πάθος, όρεξη μα πάνω απ'όλα πείσμα και ενέργεια για νίκες κυανέρυθρες.

Οι λίγοι τυχεροί που βρέθηκαν σε κάποιους αγώνες φέτος, έχουν να το λένε για αυτούς του αθλητές που το μάτι τους γυαλίζει και στο τέλος σε μια αγκαλιά με το προπονητή και με μια σημαία φωνάζει "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" αφού έχει κερδίσει ακόμα έναν αγώνα!

Αυτή η ομάδα λοιπόν, δίνει δυο αγώνες στην αυλαία της φετινής σεζόν. Έναν τη Παρασκευή στις 20:30 με αντίπαλο τον Έσπερο και έναν το Σάββατο στις 18:00 με αντίπαλο τη Λήμνο.

Και οι δυο αγώνες θα γίνουν στο κλειστό των Ιλισίων, εκεί που αγωνίζεται η ομάδα μπάσκετ του Ηλυσιακού.

Με δεδομένο ότι όλα τα άλλα αθλήματα έχουν τελειώσει τις υποχρεώσεις τους και με δεδομένο ότι έρχεται καλοκαίρι και θα κάνουμε καιρό να δούμε το χρώμα της Πανιωνάρας να αγωνίζεται και πάλι, καλούμε τον κόσμο του Πανιωνίου να αφιερώσει μιάμιση ώρα από τον χρόνο του τη Παρασκευή και το Σάββατο και να έρθει να ενισχύσει αυτούς τους ήρωες, αυτή την αδικημένη (πάνω απ'όλα από εμάς τους φιλάθλους της) ομάδα του ιστορικού.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δείτε κάποιους να σκίζονται για το σήμα που φοράνε! Αυτό από μόνο του είναι ένα κίνητρο θέασης! Πήξαμε στους επαγγελματίες και τους αδιάφορους! Ας δούμε και λίγο τρέλα, λίγο πάθος, λίγο ιδρώτα!

Στο τέλος αν πανηγυρίσουμε και άνοδο θα έχουμε και κάτι για να χαμογελάμε ως Πανιώνιοι τη φετινή σεζόν!

Δώσε συμμετοχή ..

Α.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια