Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστρέφει ο Σμυρλής, ενδιαφέρον για Μπουμάλ!

Με άμεσες κινήσεις ο Πανιώνιος προσπαθεί να "χτίσει" του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση της απ...

Με άμεσες κινήσεις ο Πανιώνιος προσπαθεί να "χτίσει" του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά λοιπόν την ολοκλήρωση της απόκτησης των Αποστόλου και Χολέβα, οι κυανέρυθροι φέρονται να βρίσκονται  πολύ κοντά σε συμφωνία και με τον Αλέξανδρο Σμυρλή.

Ο 21χρονος επιθετικός, που πέρσι το καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος από τον Ιστορικό, έκανε εξαιρετική σεζόν σε Γλυφάδα και Φωστήρα και μάλιστα όπως αναφέρουν δημοσιεύματα με το που ολοκληρωθούν τα πλέι οφ της Football League θα υπογράψει νέο του συμβόλαιο με τον Πανιώνιο!

Από εκεί και πέρα, ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα στους κυανέρυθρους είναι ο Ολιβιέ Μπουμάλ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως γράφει η SportDay, στον Πανιώνιο έχουν παρακολουθήσει επανειλημμένως τον 25χρονο επιθετικό του Ηρακλή Ψαχνών και ψάχνουν τον τρόπο με τον οποίο θα τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το συμβόλαιο του Καμερουνέζου φορ λήγει σε λίγες μέρες, όμως ο Ιστορικός δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

1 σχόλιο

  1. Προχθες διαβασα στον onsports.gr οτι ο Παντελιαδης του Λεβαδιακου εχει εκτος πλανου του τον 23 χρ.επιθετικο Στελιο Βασιλειου οταν ξεκινησε ειχε δειξη αρκετα καλα στοιχεια ισως για την ομαδα που χτιζουμε να ηταν χρησιμος ο συγκεκριμενος και με σχετικα καλη εμπειρια στην σουπερ λιγκ, αυτο φυσικα ειναι θεμα του κωουτς και θεμα διοικησης αν τα οικονομικα ειναι μεσα στα πλαισια. το σχολιασα ενημερωτικα.Καλη συνεχεια στο δυσκολο εργο πιστευω οτι θα πετυχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή