Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να ανακάμψουμε»

Με στόχο την ανάκαμψη μετά τις δύο ήττες στις ισάριθμες αναμετρήσεις της σειράς για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1 υποδέχεται...

Με στόχο την ανάκαμψη μετά τις δύο ήττες στις ισάριθμες αναμετρήσεις της σειράς για την 3η θέση της τελικής βαθμολογίας της Α1 υποδέχεται την Πέμπτη (29/5, 5.30 μ.μ.) ο Πανιώνιος στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον ΠΑΟΚ για τον τρίτο αγώνα.

«Με το σκορ της σειράς 2-0 για τον ΠΑΟΚ, εμείς θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε», τόνισε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, προπονητής των «κυανέρυθρων» και σημείωσε: «Ο ΠΑΟΚ ασφαλώς έχει το προβάδισμα, αλλά εμείς ξέρουμε τον τρόπο και τι χρειάζεται να κάνουμε για να νικήσουμε τον αυριανό αγώνα και να μπούμε δυναμικά στην διεκδίκηση της 3ης θέσης. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40’ και να μην έχουμε κενά διαστήματα στην απόδοση μας». «Περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας συμπαρασταθεί σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση», υπογράμμισε ακόμη ο κόουτς του «Ιστορικού».

«Πρέπει να βγούμε στο παρκέ και να παίξουμε καλά ως ομάδα», δήλωσε ο Λάντον Μίλμπουρν, ο 27χρόνος Αμερικανός φόργουορντ του Πανιώνιου και τόνισε: «Να αφήσουμε πίσω μας τις κακές εμφανίσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα και να αγωνιστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας και να διορθώσουμε τα λάθη μας. Θέλουμε από τον κόσμο μας με την φωνή και το πάθος του να μας δώσει ενέργεια. Αντιμετωπίζουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θέλουμε αύριο να κάνουμε μια νέα αρχή στην σειρά».

1 σχόλιο

  1. "Περιμενουμε απο το κοσμο μας να συμπαρασταθει σε αυτη την κρισιμη αναμετρηση" καλα σφαιροπουλε εισαι εκτος τοπου και χρονου...αλλα ξεχασα η χρονια κρινεται πετυχιμενη..περασαμε στους 32 του γιουροκαπ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή