Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απαγόρευση εισόδου σε Λιανό, πρόστιμο στην ΚΑΕ!

Με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε κάθε αθλητικό χώρο για τις επόμενες 10 ημέρες τιμωρήθηκαν η ΚΑΕ Πανιώνιος και ο  Ηλίας Λιανός, για ...

Με πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου σε κάθε αθλητικό χώρο για τις επόμενες 10 ημέρες τιμωρήθηκαν η ΚΑΕ Πανιώνιος και ο  Ηλίας Λιανός, για τα όσα συνέβησαν στον τρίτο μικρό τελικό κόντρα στον ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής επέβαλε πρόστιμο ύψους 2.200 ευρώ στην ΚΑΕ Πανιώνιος για επεισόδια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, ενώ ο Ηλίας Λιανός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από κάθε αγωνιστικό χώρο για 10 μέρες, ενώ θα υποχρεωθεί να πληρώσει πρόστιμο ύψους 1.650 ευρώ.

Βέβαια, προκαλεί πάρα μα πάρα πολλά ερωτήματα η στάση των αθλητικών δικαστών, καθώς ο Κούπερ που έφυγε από το παρκέ για να χτυπήσει οπαδό στην εξέδρα απλά τιμωρήθηκε με πρόστιμο και ο Ηλίας Λιανός που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, αφού είχε τελειώσει το ημίχρονο, για να διαμαρτυρηθεί τιμωρήθηκε τόσο αυστηρά!

Φαίνεται πως η... δικαιοσύνη αποφασίζει με άλλα μέτρα και άλλα σταθμά για τον Πανιώνιο!

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

«ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 36/30-5-2014

1. Επιβάλλεται στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για επεισόδια μέσα στο γήπεδο αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο (ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλου) πρόστιμο 2.200,00€ με τον ΠΑΟΚ της 29-5-2014.

2. Επιβάλλεται

α) στην ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΕ για ενέργεια του παράγοντός της κ. Η. Λιανού, με τρόπο που δυσφημεί το άθλημα, χρηματικό πρόστιμο 1.650,00 ΕΥΡΩ και

β) στον κ. Η. Λιανό παράγοντα της ως άνω ΚΑΕ, για ενέργειά του που δυσφημεί το άθλημα, απαγόρευση εισόδου σε όλα τα γήπεδα προσωρινά για δέκα (10) ημέρες για τον ως άνω αγώνα.»

2 σχόλια

  1. Δυστυχως η δικαιοσυνη σε ολα τα επιπεδα αν και λεγεται αμερολυπτη ειναι με τον ισχυρο ?????.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε μου m.d σε χασαμε μας ελειψες δε θα μας πεις καμιά χαζομαρα καποια κριτικη ρε παιδι μου για τις μεταγραφες του ποδόσφαιρου ας πούμε; στα πανιωνια νεα πρεπει φιλε μου να γραφουν εξυπνοι που αυτα που λενε να ισχυουν να μην είναι ηλιθιότητες και βλακειες!!!!! ΑΣΧΕΤΕ Να γραφεις αφου σκεφτεις τι θα γραφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή