Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εξετάζεται ο Μοσχονάς

Την περίπτωση του 23χρονου τερματοφύλακα Θοδωρή Μοσχονά εξετάζει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr . Ο νεαρός γκολ...

Την περίπτωση του 23χρονου τερματοφύλακα Θοδωρή Μοσχονά εξετάζει ο Πανιώνιος, σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr.

Ο νεαρός γκολκίπερ βρίσκεται μέσα στην λίστα των ποδοσφαιριστών που εξετάζει ο Δημήτρης Τερεζόπουλος για την ενίσχυση της ομάδας στον "άσο", ώστε να ολοκληρωθεί η τριάδα των τερματοφυλάκων για τη νέα σεζόν (σ.σ. με Παπαδόπουλο, Γιαννακόπουλο).

Ο Μοσχονάς προέρχεται από τις ακαδημίες της ΑΕΚ, είχε δοθεί δανεικός στην Κηφισιά, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε αποκτήθηκε από τον Φωστηρά και αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League.

Με την φανέλα της ομάδας του Ταύρου μέτρησε 20 συμμετοχές, έχοντας αρκετά καλή παρουσία.

Να σημειωθεί, πάντως, πως ο τεχνικός του Πανιωνίου έχει εμπιστοσύνη και στον Δημήτρη Πολίτη, ο οποίος με την Κ20 των κυανέρυθρων πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα Νέων της Σούπερ Λιγκ.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Βρε παιδιά γραφεται συνέχεια για μεταγραφές χωρίς να μας ενημερώνεται τι ακριβως γίνται με την αδειοδότηση και με το αρθρο 106 για να μαθαινουμε και εμεις που ακριβως βρισκόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή