Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήταν... Πανιώνιος!

Ο Πανιώνιος έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του, "ισοπέδωσε" τον ΠΑΟΚ με 75-57 στο κλειστό της Αρτάκης και μείωσε την σειρά τ...

Ο Πανιώνιος έπαιξε σύμφωνα με τις δυνατότητες του, "ισοπέδωσε" τον ΠΑΟΚ με 75-57 στο κλειστό της Αρτάκης και μείωσε την σειρά των "μικρών τελικών" σε 2-1.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν απολαυστική, "πάτησε" τον αντίπαλο της και απόλυτα δίκαια και εύκολα έφτασε στην επικράτηση.

Ο Ιστορικός -σχεδόν- σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχε υψηλό ρυθμό, με επίθεση και άμυνα να δουλεύουν "ρολόι".

Πρώτος σκόρερ για τον Ιστορικο αναδείχθηκε ο Μίλμπουρν με 20 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο ΜακΚόλουμ με 19.

Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από την αντιαθλητική συμπεριφορά του Κούπερ του ΠΑΟΚ,ο οποίος χτύπησε με μπουνιά οπαδό του Πανιωνίου στην ανάπαυλα του ημιχρόνου!

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα, με την ομάδα του Σφαιρόπουλου να έχει από το ξεκίνημα το προβάδισμα και αμυντικά να λειτουργεί εξαιρετικά.

Το τέλος της περιόδου βρήκε τον Ιστορικό μπροστά στο σκορ με 22-12.

Οι κυανέρυθροι ήταν το ίδιο και ακόμα πιο ισοπεδωτικοί στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Μίλμπουρν ήταν ασταμάτητος επιθετικά και η διαφορά του Ιστορικού συνεχώς και ανέβαινε.

Τελικά το σκορ του ημιχρόνου ήταν 44-21για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Λίγο μετά το τέλος του εικοσαλέπτου όμως έγινε η «σκηνή» που στιγμάτισε τον αγώνα.

Ο Κούπερ του ΠΑΟΚ πήγε προς την εξέδρα των φίλων του Πανιώνιου και χτύπησε με μπουνιά έναν νεαρό των γηπεδούχων.

Αυτή η αντιεπαγγελματική ενέργεια του Αμερικανού ξεσήκωσε τόσο τον κόσμο των κυανέρυθρων όσο και τον Ηλία Λιανό, με την κατάσταση για λίγα λεπτά να μην ηρεμεί.

Τελικά, οι διαιτητές απέβαλαν τον Κούπερ και το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ομαλά (διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το ρεπορτάζ με το συμβάν).

Στην τρίτη περίοδο το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε, ο Πανιώνιος χωρίς δυσκολία κρατούσε το μεγάλο του προβάδισμα, με το αποτέλεσμα του δεκαλέπτου να είναι 64-40.΄

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η ομάδα του Σφαιρόπουλου έριξε ρυθμούς, ενώ ο τεχνικός του Ιστορικού έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς Σταμάτη και Σπυρόπουλο, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν «ζεστά» από τους φίλους του Πανιωνίου.

Τελικό σκορ 75-57 για τον Ιστορικό, που μείωσε σε «2-1» την σειρά και την Κυριακή θα πάει στην Πυλαία με στόχο να φέρει τις νίκες στα ίσια!

Δεκάλεπτα: 22-12, 44-21, 64-40, 75-57

Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 19(13/13 βολές), Σταμάτης, Ντούβνιακ 5(1), Κάρτερ 3(1), Μίλμπουρν 20(1), Αθανασούλας 4, Μπατής 3(1), Σπυρόπουλος, Λάνγκφορντ 4, Μίσελ 7, Σίμτσακ 9, Σαλούστρος 1.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 7, Κούπερ, Χαραλαμπίδης 7, Τσόχλας 6, Βουτσίτσεβιτς 8(1), Τσαϊρέλης 7, Δέδας 6(2), Μαργαρίτης 5, Καλλές 4, Μπόγρης 6, Κασελάκης 1, Λιάπης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια