Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαλούστρος: «Τα 3on3 έχουν γίνει θεσμός»

Ο Χρήτος Σαλούστος μίλησε για τα τουρνουά 3on3 που θα γίνουν στην Ελευσίνα και το Ηράκλειο Κρήτης. Πολλοί είναι οι φίλοι του μπάσκετ πο...

Ο Χρήτος Σαλούστος μίλησε για τα τουρνουά 3on3 που θα γίνουν στην Ελευσίνα και το Ηράκλειο Κρήτης.

Πολλοί είναι οι φίλοι του μπάσκετ που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στα τουρνουά 3on3 σε Ελευσίνα (21 & 22 Ιουνίου) και Ηράκλειο Κρήτης (28 & 29 Ιουνίου), θέλοντας να παίξουν με τα μεγάλα αστέρια και ο Χρήστος Σαλούστρος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του κόσμου.

Τα τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο ΠΣΑΚ και η ΕΟΚ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, το Δήμο Ελευσίνας και τον ΠΑΚΠΠΑ, ενώ γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Ο 24χρονος παίκτης του Πανιωνίου ανέφερε: «Είναι μία καλή ευκαιρία να δει ο κόσμος μπάσκετ και παίκτες, που δεν μπορεί να δει κάθε μέρα. Τα 3on3 έχουν γίνει πλέον θεσμός και κόσμος δείχνει να ανταποκρίνεται. Αυτό είναι ενθαρρυντικό και ευχάριστο. Περιμένουμε τον κόσμο, να μας τιμήσει με την παρουσία του. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, για να το απολαύσουν όλοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια