Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε»

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσε...

Αισιόδοξος για τη νέα σεζόν εμφανίστηκε ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε και στους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.

Ο 24χρονος αμυντικός μέσος τόνισε αρχικά:  «Είμαι αισιόδοξος. Ο Πανιώνιος θα κινηθεί στο ίδιο μοτίβο με τα προηγούμενα χρόνια στηριζόμενος σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που αναδεικνύονται από τα σπλάχνα του συλλόγου. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές, τα προβλήματα παραμένουν και φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παρουσία μας, αλλά νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».

Για το γεγονός ότι είναι από τους "παλιούς" με εμπειρία στη Σούπερ Λιγκ, ο ίδιος ανέφερε: «Σίγουρα, είναι θετικό να υπάρχουν και μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από Σούπερ Λίγκα, ώστε να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά».

Στη συνέχεια, σε ερώτηση για τον λόγο που αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα, είπε: «Τα τελευταία χρόνια είδαμε ότι στον σύλλογο υπήρχαν διοικητικά προβλήματα, αλλά πιστεύω η τωρινή διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί. Ήταν ο τρόπος που με προσέγγισαν, με έδειξαν ότι με ήθελαν και γι' αυτό έμεινα».

Τέλος, σε ερώτηση για τον νέο προπονητή του Πανιωνίου, ο Μητρόπουλος δήλωσε: «Τον σεβόμαστε και σαν προπονητή και σαν άνθρωπο. Νομίζω ότι ο κ. Τερεζόπουλος είναι ο κατάλληλος γι' αυτή τη θέση».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Καλη αρχη ολοι οι ΣυνΠανιωνιοι ευχομεθα να τα καταφερη την φετινη σαιζον να ξεπεραση ολα του τα προβληματα και με την νεα διοικηση να μπουν τελος στα λαθη και τις εγκληματικες ενεργειες που εβλαψαν τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ θα συμφωνησω με τον Μητροπουλο οτι ειναι αισιοδοξος και οτι με πολυ δουλεια και με την προσθηκη 1-2 παικτων εμπειρων και με περγαμηνες θα τα καταφερουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή