Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλαγή δεδομένων για την προετοιμασία...

Αν και αρχικά φαινόταν πως ο Πανιώνιος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Δράμα, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν....

Αν και αρχικά φαινόταν πως ο Πανιώνιος θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Δράμα, τελικά τα δεδομένα άλλαξαν.

Οι κυανέρυθροι τσέκαραν τους αγωνιστικούς χώρους των γηπέδων και έκριναν πως είναι ακατάλληλοι για να γίνουν εκεί οι προπονήσεις της ομάδας.

Έτσι, το "χτίσιμο" του Ιστορικού δεν θα γίνει στη Δράμα, με τους ανθρώπους του συλλόγου όμως να μην έχουν μείνει με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς ήδη βρήκαν το μέρος όπου τελικά θα πραγματοποιήσει η ομάδα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Πιο συγκεκριμένα, οι κυανέρυθροι θα μεταβούν στο Καϊμακτσαλάν, με πιθανότερη ημερομηνία αναχώρησης τις 6 Ιουλίου.

Εκεί η ομάδα θα κάτσει για 14 ημέρες και εν συνεχεία θα μεταβεί στο Καρπενήσι (20/07), όπου θα μείνει για μία εβδομάδα και θα δώσει φιλικά παιχνίδια (σ.σ. πιθανότεροι αντίπαλοι ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός).

Το πιθανότερο είναι την Κυριακή (08/06) να υπάρξει ανακοίνωση από τον Πανιώνιο με όλες τις λεπτομέρειες, αφού ακόμη μένουν κάποια διαδικαστικά πράγματα ώστε να κλειστούν τα φιλικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια