Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προβληματισμός στον Πανιώνιο...

Προβληματισμό έχει φέρει στον Πανιώνιο η αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα...

Προβληματισμό έχει φέρει στον Πανιώνιο η αλλαγή πολιτικής ηγεσίας στο Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Χάρη Θεοχάρη.

Μάλιστα, ειδικά στον κ. Θεοχέρη, οι κυανέρυθροι είχαν ποντάρει πολλά πάνω του, καθώς τον είχαν ενημερώσει με όλες τις λεπτομέρειες για την υπόθεση της κυανέρυθρης ΠΑΕ, ενώ είχαν και κατ' ιδίαν συναντήσεις μαζί του.

Οι εν λόγω αλλαγές αναμένεται να φέρουν νέες καθυστερήσεις στο θέμα της ένταξης του Πανιωνίου σε ευεργετικό άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Ο Χρήστος Δάρας, σε μία χαρακτηριστική του δήλωση στο contra.gr, τόνισε: "Ο Σκούρας, ο Ζαμάνης και εγώ ματώνουμε για τον Πανιώνιο αυτήν την ώρα. Εξακολουθούμε να εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της υπαγωγής στο άρθρο. Αν δεν μπούμε, να δούμε μετά ποιοι είναι Πανιώνιοι...".

3 σχόλια

  1. Άμα είχαμε ποντάρει στον πιο μισητό Έλληνα και πλέον αποτυχημένο πολιτικό πρόσωπο της σύγχρονης ιστορίας μας, που ευθύνεται για χιλιάδες αυτοκτονίες, δεν είναι ότι καλύτερο... Νομίζω τέτοιες δηλώσεις είναι περιττές και βλάπτουν το σύλλογο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζαμαν φου κ πάνω τούρλα11 Ιουνίου 2014 στις 8:47 μ.μ.

    να χαρώ εγω κατι επιφανείς σωτήρες...Μετα θα πουν οτι έφταιγε ο Τσαβαλιά ο γκλεζακος και ο τυρόπιτας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσεις δηλαδης οι ματωμενοι ναουμε ειστενε ολοι πανιωνιοι.αιντε ρε νουμερα ακομα δεν λυσατε κανενα προβλημα και αρχισατε τη κλαψα? Οτι κανει ο σουφλερης και οι δικηγοροι για το 106!!! Νομιζετε οτι με το να σουλατσαρετε στα αποδυτηρια και να κανετε τους παραγοντες ολα καλα?? Ο μανικας με το παυλοπουλο και το προπονητη βλεπουν παικτες πανε και βλεπουν που θα γίνει η προετοιμασία! ! Εσεις ρε μαγκες τι θα κανετε?? Σαν σωτηρες που παρουσιαστηκατε πρεπει να δινετε λυσεις οχι μονο δηλωσεις και μοστρες!!! Αιντε λαικοι γινατε γραφικοι!!! Αφηστε την γκρινια και τρεξτε αιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή