Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Παυλόπουλος «ακτινογραφεί» τους νέους...

Ο Πανιώνιος και τη φετινή σεζόν θα στηριχτεί -κυρίως- στις δικές του δυνάμεις, προκειμένου να καταφέρει να βγάλει εις πέρας την δύσκολη α...

Ο Πανιώνιος και τη φετινή σεζόν θα στηριχτεί -κυρίως- στις δικές του δυνάμεις, προκειμένου να καταφέρει να βγάλει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που θα έχει στο νέο πρωτάθλημα.

Εννιά παίκτες της Κ20 υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο και ο Γίαννης Παυλόπουλος, μιλώντας στην εφημερίδα sportday, τόνισε αρχικά: «Ευελπιστούμε ότι οι περισσότεροι εξ αυτών θα γίνουν βασικά στελέχη και θα βοηθήσουν τον Πανιώνιο. Ομως, θέλει υπομονή και σωστό χειρισμό. Πρέπει να υπάρχει πάντα ισορροπία νέων και έμπειρων παικτών. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι όταν χρειαστεί δεν θα μας απογοητεύσουν. Δεν αποκλείω να πάνε κάποιοι δανεικοί. Η πορεία τους στον Πανιώνιο δεν τελειώνει εδώ».

Εν συνεχεία ο τεχνικός διευθυντής ακαδημιών του Πανιωνίου ανέφερε πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των νεαρών παικτών.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
19 ετών, τερματοφύλακας. Προέρχεται από τα σπλάχνα του Πανιωνίου. «Διαθέτει καλά σωματικά προσόντα. Εχει πολύ γρήγορες αντιδράσεις και είναι καλός κάτω από την εστία. Θέλει, όμως, βελτίωση στις εξόδους του και στο διάβασμα του παιχνιδιού».

ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΓΚΙΝΗΣ
19 ετών, αμυντικός χαφ. Προέρχεται και αυτός από τον Πανιώνιο. «Πολύ καλή τεχνική, άριστες τοποθετήσεις, εξαιρετικό διάβασμα παιχνιδιού. Δεν είναι ιδιαίτερα ταχύς, αλλά καλύπτει αυτό το μειονέκτημα με το έξυπνο παιχνίδι. Ισως είναι ο πιο έτοιμος απ' όλους για την πρώτη ομάδα».

ΦΙΟΡΙΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ
18 ετών, σέντερ φορ. Αποκτήθηκε από τη Ρόδο. «Πλούσια σωματικά προσόντα, με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα και πολύ δυνατό σουτ. Μάλιστα, σουτάρει εξίσου καλά και με τα δύο πόδια. Θέλει βελτίωση στην αμυντική λειτουργία και στο κομμάτι της τακτικής».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΩΝΗΣ
19 ετών, μέσος («οκτάρι»). Είναι και αυτός γέννημα-θρέμμα του Πανιωνίου. «Καλή τεχνική, καλές κάθετες κινήσεις και καλές πάσες. Θα χρειαστεί μεγαλύτερη αυτοπειθαρχία και τακτική στο παιχνίδι του, καθώς και να δυναμώσει».

ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΓΚΕΖΟΣ
20 ετών, επιτελικός μέσος. Αποκτήθηκε από τον Εθνικό Αστέρα. «Καταπληκτική τεχνική. Εχει εξαιρετική επαφή με την μπάλα και καλή τελική πάσα. Ωστόσο, πρέπει να γίνει πιο αποτελεσματικός στο παιχνίδι του και πιο δυνατός»

ΑΡΗΣ ΠΡΕΝΤΙ
19 ετών, ακραίος επιθετικός, από Παμπαιανικό. «Ταχύς, καλός στο ένας εναντίον ενός. Βελτίωση στην αμυντική λειτουργία».

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΑΓΚΡΑΣ
19 ετών, ακραίος επιθετικός, από τον Παναθηναϊκό. «Ταχύς, εξαιρετικός στο ένας εναντίον ενός. Βελτίωση στα "τελειώματα"».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΞΙ
19 ετών, δεξί μπακ, από Παναθηναϊκό. «Συχνές, σωστές προωθήσεις. Καλές τοποθετήσεις. Θέλει βελτίωση στην αμυντική συμπεριφορά».

ΗΛΙΑΣ ΡΟΠΑΣ
19 ετών, αριστερό μπακ, από τη Δόξα Βύρωνα. «Πολυθεσίτης, με πολλές δυνάμεις. Θέλει περισσότερη προσοχή στο αμυντικό κομμάτι».

Δεν υπάρχουν σχόλια