Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαλούστρος: «Η προσπάθειά μας ήταν αξιοπρεπής»

Ο Χρήστος Σαλούστρος ήταν καλεσμένος στην μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» του ΑΡΤ και μίλησε αρχικά για την πρώτη του χρονιά στην Α1 και ...

Ο Χρήστος Σαλούστρος ήταν καλεσμένος στην μπασκετική εκπομπή «Jump Shoot» του ΑΡΤ και μίλησε αρχικά για την πρώτη του χρονιά στην Α1 και το EuroCup με την φανέλα του Πανιωνίου.

«Ήμασταν για 10 μήνες τρίτοι, στα playoffs, όμως, δεν τα καταφέραμε. Ειδικά το πρώτο ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν άτυχη στιγμή για μας. 'Εχουμε παράπονα για την διαιτησία στα ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά οι διαιτητές είναι άνθρωποι. Αυτό, πρέπει να κρατάμε.

Γενικά, η προσπάθειά μας όλη τη σεζόν ήταν κάτι παραπάνω από αξιοπρεπής. Η εμπειρία στο Eurocup ήταν πρωτόγνωρη για πολλούς από μας. Στο Κύπελλο είχαμε έναν κακό αποκλεισμό, που στοίχισε στη ψυχολογία μας.

Η προσπάθειά μας ήταν αξιοπρεπής, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε στο τέλος. Η εμπειρία ήταν πρωτόγνωρη για εμένα, το να παίζεις στο ΟΑΚΑ, στο ΣΕΦ, σε ευρωπαϊκά γήπεδα είναι πολύ ωραίο συναίσθημα για έναν αθλητή. Παρόλα αυτά το αντιμετώπισα με πολύ ψυχραιμία και με τη βοήθεια των συμπαικτών μου και των προπονητών κατάφερα να γίνω ένα με την ομάδα».

Όσο τον πρώην του συμπαίκτη στον Φιλαθλητικό, Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα από τον Γιάννη. Δεν έχει ταβάνι. Ο Γιάννης πέρασε μεγάλη φτώχεια, μεγάλη πείνα. Μίλησα μαζί του σήμερα! Απ’ ότι ξέρω θα έρθει στην Εθνική».

Δεν υπάρχουν σχόλια