Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προδόθηκε από την άμυνα της...

Από την άμυνα της προδόθηκε η Εθνική, όπου στο πρώτο της ματς στο Μουντιάλ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Κολομβία. Η ομάδα του Σάν...

Από την άμυνα της προδόθηκε η Εθνική, όπου στο πρώτο της ματς στο Μουντιάλ γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την Κολομβία.

Η ομάδα του Σάντος, αν και δημιούργησε φάσεις στην αντίπαλη εστία και σε γενικές γραμμές είχε την μπάλα στην κατοχή της, υπέπεσε σε τραγικά αμυντικά λάθη και έτσι δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα.

Η Κολομβία άνοιξε το σκορ μόλις στο 5' με τον Αρμέρο. Η Εθνική προσπάθησε και αντέδρασε μετά από αυτό το τέρμα, είχε τελικές ενέργειες για να ισοφαρίσει, όμως στο 58' δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τον Γκουτιέρες.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκέκας σε άδειο τέρμα δεν μπόρεσε να σκοράρει και να βάλει ξανά στο παιχνίδι την Ελλάδα, καθώς η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Σα να μην έφτανε αυτό, στις καθυστερήσεις ο Ροντρίγκες βρήκε και πάλι κενά στην Ελληνική άμυνα και κατάφερε να γράφει το 3-0, με την Εθνική έτσι να δέχεται μία ιδιαίτερα βαριά ήττα στο ξεκίνημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Συνθέσεις

ΚΟΛΟΜΒΙΑ:  (Ζοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Ζουνίγια, Γιέπες, Ζαπάτα, Αρμέρο (75΄Αρίας), Κουαδράδο, Σάντσες, Αγκουιλάρ (68' Μεχία), Τζέιμς, Ροντρίγκεζ, Γκουτιέρζ, Ιμπάρμπο.

ΕΛΛΑΔΑ: (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ (78' Καραγκούνης), Σαλπιγγίδης (57' Σαλπιγγίδης), Σαμαράς, Γκέκας (64' Μήτρογλου).

Δεν υπάρχουν σχόλια