Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στο προσκήνιο ο Μπακασέτας!

Ένα ακόμη όνομα ήρθε να προστεθεί στην μεταγραφική... λίστα του Πανιωνίου. Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, για τον οποίο -όπως αναφέρει...

Ένα ακόμη όνομα ήρθε να προστεθεί στην μεταγραφική... λίστα του Πανιωνίου.

Ο λόγος για τον Τάσο Μπακασέτα, για τον οποίο -όπως αναφέρει η εφημερίδα sportday- οι κυανέρυθροι έχουν χτυπήσει την πόρτα του Αστέρα Τρίπολης, προκειμένου να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που το δεύτερο εξάμηνο της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στον Αρη, μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επιθετικής γραμμής.

Από εκεί και πέρα, οι προσπάθειες για την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ συνεχίζονται. Οι άνθρωποι του Ιστορικού βρίσκονται σε επαφές με την πλευρά του 25χρονου επιθετικού του Ηρακλή Ψαχνών και σύντομα αναμένεται το θέμα να ξεκαθαρίσει.

Ο Καμερουνέζος άσος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Football League και ενδιαφέρον για την περίπτωση του έχουν δείξει αρκετές ομάδες. Πάντως, στην Πανιώνιο "παλεύουν" για να καταφέρουν να αποσπάσουν το "ναι" του ποδοσφαιριστή.

Τέλος, οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και με άλλους νεαρούς παίκτες που φέτος αγωνίστηκαν με επιτυχία στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι εξελίξεις θα είναι άμεσες!

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ2 Ιουνίου 2014 στις 2:37 μ.μ.

    Πολυ καλη περιπτωση ο Τασος Μπακασετας μπορει να παιξη βασικο ρολο στην νεα προσπαθεια της αγαπημενης μας ομαδος καταγεται απο ενα χωριο της νεμεας το Πετρι οπου αγωνιζεται και ο μεγαλυτερος του αδελφος, αν χρειαστητε κατι που μπορω να βοηθησω στην διαθεση σας .ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή