Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έμεινε ζωντανή η παθιασμένη Εθνική!

Τον πρώτο της βαθμό στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πήρε η Εθνική μας ομάδα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Ιαπωνία, διατ...

Τον πρώτο της βαθμό στο Μουντιάλ της Βραζιλίας πήρε η Εθνική μας ομάδα, όπου αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με την Ιαπωνία, διατηρώντας ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για ένα ημίχρονο και κάτι η Ελλάδα έπαιξε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κώστα Κατσουράνη στο 40' με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Οι παίκτες του Σάντος, όμως, έβγαλαν πάθος και αγωνιστικότητα σε όλη την διάρκεια του ματς στον αγωνιστικό χώρο.

Το πρώτο ημίχρονο ο αγώνας ήταν ισορροπημένος σε γενικές γραμμές, με τους Ιάπωνες να έχουν την κατοχή μπάλας, χωρίς ωστόσο να δημιουργούν προβλήματα στην εστία του Καρνέζη.  Η Εθνική μας είχε και εκείνη τις δικές της καλές στιγμές , με πιο χαρακτηριστική εκείνη του Κονέ στο 11'.

Μετά την αποβολή του Κατσουράνη στο 40', η Εθνική άλλες προς το πολύ καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο. Στα αξιοσημείωτα, φυσικά και οι δύο αλλαγές που έκανε ο Φερνάντο Σάντος. Η πρώτη -αναγκαστική- ήρθε στο 33', με τον Γκέκα να παίρνει τη θέση του Μήτρογλου, ενώ στο 40' ο Καραγκούνης την θέση του Φετφατζίδη.

Στη δεύτερο μέρος,  η Ελλάδα έφερε το ματς στα μέτρα της και στο 60' ο Γκέκας θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, όμως ο Καβασίμα απέκρουσε την κεφαλιά του Λαρισαίου σέντερ φορ.

Η Ιαπωνία έχασε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, και ουσιαστικά οι μοναδικές της στον αγώνα, με το κοντινού σουτ που πέρασε άουτ του Οκούμπο και το επίσης κοντινό σουτ του Ουτσίντα που και αυτό πέρασε λίγο άουτ.

Στο 81' ο Σαμαράς μετά από κόρνερ του Καραγκούνη δεν έπιασε καλά την κεφαλιά από πλεονεκτική θέση. Ο Καρνέζης έκανε αισθητή την παρουσία του στο 89', όταν και απέκρουσε το φάουλ του Έντο στην κλειστή του γωνία. Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος άντεξαν στην πίεση των Ιαπώνων και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

Ιαπωνία (Τζακερόνι): Καβασίμα, Ουτσίντα, Κόνο, Γιοσίντα, Ναγκατόμο, Γιαμαγκούτσι, Χασέμπε (45' Έντο), Οσάκο (57' Καγκάουα), Χόντα, Οκούμπο, Οκαζάκι.

Ελλάδα (Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Φετφατζίδης (40' Καραγκούνης), Κονέ (80' Σαλπιγγίδης), Σαμαράς, Μήτρογλου (33' Γκέκας).

Δ' Όμιλος

1. Κολομβία                  6 (2 αγων)
2. Ακτή Ελεφαντοστού 3 (2 αγών)
3. Ιαπωνία                     1 (2 αγων)
4. Ελλάδα                     1 (2 αγων)

Δεν υπάρχουν σχόλια