Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη επιτυχία για το Τζούντο του Πανιωνίου!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΤΟΥ Π.Γ.Σ.Σ. Η ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ! Το Σάββατο 14 Ιουνίου 20...

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΖΟΥΝΤΟ ΤΟΥ Π.Γ.Σ.Σ.
Η ΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΣΤΑΜΟΥ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗ ΒΑΛΚΑΝΙΑΔΑ ΤΖΟΥΝΤΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ!

Το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία στην πόλη της Ξάνθης το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Τζούντο Εφήβων-Νεανίδων, με τη συμμετοχή 9 χωρών και περίπου 250 Αθλητών.
Η Εθνική ομάδα συμμετείχε με 25 αθλητές, εκ των οποίων δύο αθλήτριες προέρχονταν από το τμήμα Judo του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. :

α) την Παπαστάμου Λιάνα, χρυσή πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Νεάνιδες και στις Νέες Γυναίκες 2014 στην κατηγορία -52 κιλών και

β) την Εξηνταβελώνη Δανάη, χρυσή πρωταθλήτρια Ελλάδας στις Νεάνιδες και αργυρή στις Νέες Γυναίκες 2014 στην κατηγορία των -48 κιλών.
Η μόλις 15χρονη τζουντόκα Παπαστάμου κράτησε ψηλά τη σημαία του Συλλόγου μας και της Εθνικής Ελλάδας και μας έκανε όλους υπερήφανους, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο !

Η εμφάνιση της νεαρής αθλήτριας του Πανιωνίου, και ήδη Βαλκανιονίκη Ελλάδος, ήταν εξαιρετική, ενώ οι αγώνες που έδωσε ήταν εφάμιλλοι του επιπέδου της.
Στους προκριματικούς, λίγο έλειψε να νικήσει την Τουρκάλα αντίπαλό της (η οποία ήταν και η τελική χρυσή νικήτρια στη Βαλκανιάδα και ήδη 3η στην Ευρωπαϊκή κατάταξη), όπου η Παπαστάμου προηγείτο στην αρχή με γιούκο και μόλις 15 δεύτερα πριν τη λήξη έχασε με ποινή. Στη συνέχεια, στα ρεπεσάζ, παλεύοντας για την τρίτη θέση, η πρωταθλήτριά μας κέρδισε 3 αγώνες σερί : καταπληκτική νίκη-ippon στη Ρουμάνα αντίπαλό της, βαζάρι στην αθλήτρια από τη FYROM και γιούκο στον μικρό τελικό με την πρωταθλήτρια από το Μαυροβούνιο.

Η άλλη πρωταθλήτριά μας Εξηνταβελώνη Δανάη αντιμετώπισε την αθλήτρια από το Μαυροβούνιο από την οποία και ηττήθηκε με ποινή χωρίς να συνεχίσει στα ρεπεσάζ.

Η επιτυχία αυτή της Λιάνας Παπαστάμου αποτελεί τη μεγαλύτερη και σπουδαιότερη που έχει αναδείξει έως σήμερα το τμήμα Judo του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. στη μόλις 8 ετών πορεία του.

Ταυτόχρονα, εξασφαλίζει της συμμετοχή της αθλήτριάς μας με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στις αρχές Ιουλίου στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο των ΄Ανω Λιοσίων. Η νίκη αυτή έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία, δεδομένου του νεαρού της αθλήτριάς μας, η οποία έπαιζε ως η μικρότερη ηλικιακά στην κατηγορία της.

Η λαμπρή αυτή διάκριση ήρθε ως επιστέγασμα μιας εκπληκτικής χρονιάς του αγωνιστικού τμήματος τζούντο, το οποίο για φέτος μόνο μετράει :
• περί τα 140 μετάλλια σε όλες τις κατηγορίες ηλικίας των αθλητών μας,
• πανελλήνια πρωτιά του Συλλόγου μας στις νεάνιδες,
• πανελλήνια πρωτιά στις νέες γυναίκες,
• τρίτη θέση γενικής κατάταξης στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στους Παίδες-Κορασίδες Α’ και
• ήδη πέντε αθλητές του μέλη της Εθνικής Ομάδας Τζούντο!

Η αγωνιστική χρονιά όμως δεν έχει ακόμη τελειώσει!

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στους αθλητές μας στο επερχόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων τον Ιούλιο 2014 στην Αθήνα και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Α’ τον Ιούλιο 2014 στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας!

Ο πήχυς έχει πλέον ανέβει πολύ ψηλά και όλος ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ. είναι πολύ υπερήφανος και γεμάτος προσδοκίες για το μέλλον του τμήματος.

Ένα μεγάλο μπράβο στη Λιάνα, σε όλους τους αθλητές, στον προπονητή Γιώργο Φραγγελάκη και τους βοηθούς του και σε όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν με αγάπη και Πανιώνιο πάθος αυτήν την προσπάθεια!

Τζούντο

Δεν υπάρχουν σχόλια