Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σενάρια για Μάντζιο!

Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Πανιωνίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφ...

Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Πανιωνίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει αθλητική ιστοσελίδα, οι κυανέρυθροι επιθυμούν την επιστροφή του έμπειρου ποδοσφαιριστή στην "Πλατεία", κάτι βέβαια που μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι.

Το κυρίως "εμπόδιο" για να φορέσει ο ικανός επιθετικός ξανά την φανέλα του Ιστορικού είναι το οικονομικό. Πάντως, η επιθυμία του παίκτη να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην Αθήνα και να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, αποτελεί μία ελπίδα για τους ανθρώπους του Πανιωνίου.

Βέβαια, στον Πανιώνιο εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις επιθετικών, κυρίως από το ελληνικό πρωτάθλημα, και μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική επιλογή.

3 σχόλια

  1. Ρέ παιδιά έλεος. Μέ τίποτα δέν θέλουμε τόν Μάτζιο καί μή τυχόν κρατήσουμε καί τόν Καμπάνταη. Οι κινήσεις γιά τούς άνω τών 24 ετών πρέπει νά είναι πολύ προσεγμένες. Οι παίχτες αυτοί πρέπει νά κάνουν τήν διαφορά καί νά μήν είναι παλτά όπως αυτοί οι δύο αναφερθέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ματζιος????χαχαχαχα. .ο ανεπιθυμητος των ανεπιθυμητων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άγγλος ασθενής17 Ιουνίου 2014 στις 4:02 μ.μ.

    Ναι, δεν το θέλουμε το παλτό! Ακούς εκεί μόνο 12 γκολ την εφετινή σεζόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή