Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν... πεθαίνει ποτέ η Ελλάδα!!!

Και ναι, Θεός υπάρχει και είναι Έλληνας!  Η Εθνική μας ομάδας αν και στάθηκε άτυχη, με τρία δοκάρια και με μία ισοφάριση από το... πουθ...

Και ναι, Θεός υπάρχει και είναι Έλληνας!  Η Εθνική μας ομάδας αν και στάθηκε άτυχη, με τρία δοκάρια και με μία ισοφάριση από το... πουθενά, κατάφερε να κερδίσει την Ακτή με εύστοχο πέναλτι του Σαμαρά στο 91' (2-1) και να πάρει την ιστορική νίκη - πρόκριση για τους 16 του Μουντιάλ!

Η ομάδα του Σάντος ήταν πολύ ανώτερη από τον αντίπαλο της, απόλυτα δίκαια έφτασε στην επικράτηση και έστειλε ολόκληρη την χώρα στους... εφτά ουρανούς! 

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το μότο που βγήκε πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ, το οποίο ανέφερε "... οι ήρωες παίζουν σαν Έλληνες".

Τεράστια ψυχικά αποθέματα από τους "γαλανόλευκους" και παρά τις αναποδιές που είχαν στο ματς λύγισαν 2-1 την Ακτή Ελεφαντοστού!

Παρά τις αναγκαστικές αλλαγές, τα δοκάρια (3) και την ποδοσφαιρική αδικία της ισοφάρισης  (στο 74’ από τον Μπονί) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν έπεσε.

Και μ’ ένα πέναλτι που κέρδισε κι εκτέλεσε με εξαιρετικά ο Σαμαράς στις καθυστερήσεις (2-1), μας έκανε υπερήφανους με την πρόκριση στους «16» του Μουντιάλ!

Το πρώτο τέρμα της Ελλάδας σημείωσε ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου Ανδρέας Σάμαρης λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Τεράστια επιτυχία για την Εθνική, τεράστια επιτυχία για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ελληνικό αθλητισμό!

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης (24’ λ.τ. Γλύκος), Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Τοροσίδης, Μανιάτης, Κονέ (12’ λ.τ. Σάμαρης), Καραγκούνης (78’ Γκέκας), Χριστοδουλόπουλος, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς

ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (Σαμπρί Λαμουσί): Μπαρί, Μποκά, Κόλο Τουρέ, Καλού, Τιοτέ (61’ Μπονί), Ζερβινιό (83’ Σιό), Ντρογκμπά (79’ Ντιομαντέ), Οριέ, Γιάγια Τουρέ, Σερέι, Μπαμπά

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Βέρα (Εκουαδόρ)
ΓΗΠΕΔΟ: «Εστάντιο Καστελάο», Φορταλέζα

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ25 Ιουνίου 2014 στις 9:02 π.μ.

    Μπραβο στην ΕΘΝΙΚΗ για την μεγαλη προκριση μας κανη ολους υπερηφανους και ειδικα εμας τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ για την πολυ καλη αποδοση των ποδοσφαιριστων που αναδειχθηκαν στην ομαδαρα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή