Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχίζει ο Μελέτης, τρεις ανανεώσεις!

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Μελέτης, ενώ την συνεργασία τους με τον Π...

Στον πάγκο της γυναικείας ομάδας μπάσκετ θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Κώστας Μελέτης, ενώ την συνεργασία τους με τον Πανιώνιο ανανέωσαν οι αθλήτριες Μαρία Παναγιωτοπούλου, Πωλίνα Σταμπούρλου και Τζούλυ Στεφανίδου.

Η σχετική ανακοίνωση των κυανέρυθρων:

"Μετά απο την επιτυχή έκβαση της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, και την σημαντική του συμβολή σε αυτη,ο Κώστας Μελέτης, θα είναι για την νέα σεζόν ο προπονητής του Γυναικείου Τμήματος Μπάσκετ του Πανιωνίου.

Ο Γενικός Αρχηγός του Τμήματος κος Άγγελος Ριζόγλου και τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής, συμφώνησαν σε όλα με τον έμπειρο τεχνικο, με στόχο μια πετυχημένη αγωνιστική χρονιά, καθώς και μια αναζοωγώνηση στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής καθώς ο Κώστας Μελέτης θα ηγηθεί τεχνικά και του τμήματος Νεανίδων του Συλλόγου.

Άμεσα ξεκίνησε και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς με τις Παναγιωτοπούλου Μαρία, Σταμπούρλου Πωλίνα και Στεφανίδου Τζούλυ, να ανανεώνουν την συνεργασία τους ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.

Ο σχεδιασμός της Γυναικείας Ομάδας αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα καθώς οι επαφές βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και ο κος Μελέτης έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα την στελεχώσουν την επόμενη αγωνιστική περίοδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια