Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πιάνει... Πλατεία ο Φουρλάνος!

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται -εκτός απροόπτου- από τη νέα σεζόν ο Σπύρος Φουρλάνος. Ο 21χρονος μέσος της Μπριζ, ο οποίος τ...

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται -εκτός απροόπτου- από τη νέα σεζόν ο Σπύρος Φουρλάνος.

Ο 21χρονος μέσος της Μπριζ, ο οποίος το περασμένο εξάμηνο αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στην Καλλονή, φέρεται να τα έχει βρε σε όλα με τους ανθρώπους του Ιστορικού και το μόνο που απομένει είναι να μείνει και τυπικά ελεύθερος από την Βέλγικη ομάδα.

Το συμβόλαιο συνεργασίας που -αν όλα πάνε καλά τελικά- θα υπογράψουν οι δύο πλευρές θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Από εκεί και πέρα, ο Πανιώνιος  έχει έρθει σε συμφωνία και με τους Χρήστο Τασουλή, Δημήτρη Χατζηησαΐα, Σπύρο Αποστόλου,Χρήστο Χολέβα και Αλέξανδρο Σμυρλή, ενώ και το θέμα της απόκτησης του Ολιβιέ Μπουμάλ οδεύει προς ευτυχή κατάληξη. Παράλληλα, οι κυανέρυθροι είναι πιθανό να αποκτήσουν με δανεισμό τον Τάσο Μπακασέτα από τον Αστέρα Τρίπολης.

Βέβαια, για να ολοκληρωθούν και τυπικά όλες αυτές οι μεταγραφές, θα πρέπει ο Πανιώνιος να αποκτήσει ενημερότητα ώστε να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών. Eίναι ένα μεγάλο «αγκάθι» που αντιμετωπίζει και πρέπει να ξεπεράσει ο Ιστορικός. Ανεξάρτητα από την προσπάθεια υπαγωγής που γίνεται για να μπει ο σύλλογος στο άρθρο 106.

Δεν υπάρχουν σχόλια