Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πέφτουν οι τίτλοι τέλους...

Ο Ηλίας Λιανός, όπως είχε δηλώσει εδώ και καιρό, αποχωρεί από τον Πανιώνιο και άμεσα θα δώσει τις μετοχές του στον δικηγόρο της ΚΑΕ, Νίκο...

Ο Ηλίας Λιανός, όπως είχε δηλώσει εδώ και καιρό, αποχωρεί από τον Πανιώνιο και άμεσα θα δώσει τις μετοχές του στον δικηγόρο της ΚΑΕ, Νίκο Κακαβά, ο οποίος θα αναλάβει τις διαπραγματεύσεις σε περίπτωση που βρεθεί ενδιαφερόμενος επενδυτής.

Πάντως, το πιθανότερο σενάριο είναι οι κυανέρυθροι να οδηγηθούν σε διοίκηση Πρωτοδικείου, κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ πιθανό.

Αυτό φυσικά σημαίνει πως θα περιοριστεί το μπάτζετ της ομάδας και παράλληλα θα χαμηλώσει ο πήχης των προσδοκιών...

Πάντως, αποχωρώντας ο Ηλίας Λιανός θα τακτοποιήσει πρώτα όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα (θα βοηθήσει ώστε να λυθεί το θέμα με την απαγόρευση μεταγραφών από τη FIBA) και μάλιστα δεν αποκλείεται μελλοντικά να παρέχει στην ομάδα κάποια οικονομική βοήθεια, αλλά όχι σαν μέτοχος πλέον.

2 σχόλια

  1. Αναμενόμενο! Πόσο άλλο ν' αντέξει; Ιδίως τέτοιες εποχές; Άλλωστε δεν έχει την οικονομική επιφάνεια των Μαρινάκη, Κόκκαλη, Αγγελόπουλων, Γιαννακόπουλου κλπ. Σημαντικό είναι που, όπως αναφέρει το ρεπορταζ, δε θ' αφήσει χρέη! Για σκεφτείτε να είχε κάνει και αυτό!
    Τώρα πως θα συνεχίσει η ΚΑΕ είναι ζητούμενο! Προφανώς θα στηριχτεί σ' Έλληνες καλαθοσφαιριστές, όμως μεγαλεία δε θα πρέπει να περιμένουμε. Η αποδυνάμωση όμως του Πανιωνίου είναι κακό και για το Ελληνικό μπασκετ. Το πρωτάθλημα υποβαθμίζεται και γίνεται λιγότερο ανταγωνιστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά την απώλεια.Να πάρουν την ομάδα οι ίωνες με το panionios community όπως στο ποδόσφαιρο,να χαμηλώσουν το μπάτζετ να αναπροσαρμόσουν τα συμβολαια να λήγουν όλα το καλοκαίρι και όλα θα πάνε καλά.Ο κόσμος του πανιωνίου θα είναι δίπλα τους και όπως και στο ποδόσφαιρο θα δίνει βροντερό παρών

    ΑπάντησηΔιαγραφή