Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγγραφο Κουλουχέρη στην ΠΑΕ

Νομικό έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε ο Θέμης Κουλουχέρης, με το οποίο ρωτάει να μάθει πότε και με ποιο τρόπο θα πάρει...

Νομικό έγγραφο στα γραφεία της ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε ο Θέμης Κουλουχέρης, με το οποίο ρωτάει να μάθει πότε και με ποιο τρόπο θα πάρει τα χρήματα που του οφείλονται.

Ο έμπειρος αμυντικός, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες των κυανέρυθρων, πήραν πολύ λίγα χρήματα την σεζόν που ολοκληρώθηκε και έτσι ο 33χρονος άσος αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή τη κίνηση.

Ο Κουλουχέρης θέλει να διασφαλίσει την καταβολή των δεδουλευμένων του και δεν αποκλείεται πως αν δεν πάρει τις απαντήσεις που θέλει από τον Πανιώνιο, να προχωρήσει και στην λύση του εξώδικου ή ακόμα και της προσφυγής!

1 σχόλιο

  1. ... δε νομίζω ότι μπορεί να δώσει κάποιος άδικο στον Κουλοχέρη! Διότι τότε είναι σαν να ομολογεί ότι ο εργαζόμενος δεν πρέπει να λαμβάνει τα δεδουλευμένα του!
    Αυτά που είχαν συμφωνηθεί και από τις δύο πλευρές!
    Από το έγγραφο αυτό φαίνεται ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής ζητάει εγγυήσεις και δεν σκοπεύει να κάνει εξώδικο. Και νομίζω ότι πρέπει αφενός μεν να τις λάβει άμεσα από την Παε και αφετέρου δε και αυτός να δείξει, κατά το δυνατόν, κατανόηση! Γνωρίζουμε ότι τόσον αυτός όσο και άλλοι έχουν δείξει κατανόηση όλο αυτό το διάστημα, όμως όποιος μπορεί ας το πράξει για λίγο ακόμη! Ιδίως αυτή την εποχή που ο Πανιώνιος προσπαθεί να υπαχθεί σ’ ευεργετικό άρθρο, προκειμένου ν’ ανασάνει οικονομικά! Μακάρι, χίλιες φορές μακάρι να τα καταφέρει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή