Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Μάντζιος, ο Μανιάς και το εξωτερικό...

Στην αναζήτηση ενός ικανού επιθετικού βρίσκονται στον Πανιώνιο. Οι άνθρωποι της ομάδας "τσεκάρουν" συνεχώς υποψήφιους μεταγρα...

Στην αναζήτηση ενός ικανού επιθετικού βρίσκονται στον Πανιώνιο.

Οι άνθρωποι της ομάδας "τσεκάρουν" συνεχώς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και στον εξωτερικό, με την οριστική απόφαση για τον... εκλεκτό όμως ακόμα να μην έχει υπάρξει.

Οι κυανέρυθροι έχουν στο μυαλό τους τις καλές και ποιοτικές λύσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα και σε αυτό το πλαίσιο πριν από περίπου 14 ημέρες έγινε μία συζήτηση με τον Βαγγέλη Μάντζιο.

Ο έμπειρος σεντερ φορ, ο οποίος ποδοσφαιρικά έχει ανδρωθεί στον Πανιώνιο, άκουσε προσεκτικά τα όσα είχαν να του πουν οι άνθρωποι του Ιστορικού, αλλά δεν βιάστηκε να τοποθετηθεί.

Από εκεί και πέρα, στη "λίστα" υπάρχει και το όνομα του Μιχάλη Μανιά, του οποίου όμως η περίπτωση θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη αφού δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο ο Άρης. Πάντως, στον Πανιώνιο έχουν καλή άποψη για τον Έλληνα επιθετικό.

Παράλληλα, για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής εξετάζεται και η αγορά του εξωτερικού και ιδιαίτερα της Αργεντινής.

Τέλος, οι κυανέρυθροι θα επιδιώξουν να αποκτήσουν και έναν πλάγιο χαφ ο οποίος, κατά προτίμηση, θα αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια