Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διακαής πόθος ο Αυλωνίτης!

Ο Τάσος Αυλωνίτης μπορεί να είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ωστόσο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στον Πανιώνιο φ...

Ο Τάσος Αυλωνίτης μπορεί να είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, ωστόσο το ενδεχόμενο να αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στον Πανιώνιο φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Μίτσελ, δεν δείχνει να υπολογίζει τον 24χρονο αμυντικό για την ομάδα του ενόψει της νέας σεζόν και στον Πανιώνιο επιθυμούν να κρατήσουν τον ποδοσφαιριστή στη Νέα Σμύρνη με την μορφή δανεισμού.

Ο Έλληνας στόπερ την περασμένη αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά και άπαντες στον Ιστορικό ευελπιστούν πως θα βρεθεί η "χρυσή τομή" με τον σύλλογο του Πειραιά καταφέρουν και θα τον διατηρήσουν στο ρόστερ της ομάδας.

Αν τελικά κλείσει θετικά η περίπτωση του Αυλωνίτη, τότε ο Πανιώνιος σίγουρα θα είναι ενισχυμένος σημαντικά στο κομμάτι της άμυνας τη νέα σεζόν.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Ρουφιανοι του γαυρου συνεχιστε να μας κρατατε μακρια απο το γηπεδο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Άγγλος ασθενής17 Ιουνίου 2014 στις 4:14 μ.μ.

    Δεν είναι ρουφιάνος όποιος παίρνει δανεικούς παίκτες. Σταματήστε να σκεπτεστε τριτοκοσμικά! Επιπλέον ο Αυλωνίτης είναι δικό μας παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή