Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δικος του ο Χατζηησαΐας!

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Δημήτρης Χατζηησαΐας. Οι κυανέρυθροι είχαν συμφωνήσει με τον πο...

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Δημήτρης Χατζηησαΐας.

Οι κυανέρυθροι είχαν συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή και το μόνο που απέμενε ήταν να τα βρουν και με τα Χανιά, όπου αγωνίζεται ο 22χρονος αμυντικός.

Έτσι, οι άνθρωποι του Ιστορικού φρόντισαν να δώσουν μία μικρή προκαταβολή στον Κρητικό σύλλογο και να "καπαρώσουν" τον ταλαντούχο άσο, ο οποίος και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στο πρωτάθλημα της Football League, μετρώντας 36 συμμετοχές με την ομάδα των Χανιών, ενώ σκόραρε και μία φορά.

Φυσικά για να ενεργοποιηθούν όλες οι μεταγραφές που έχουν κλείσει στον Πανιώνιο, θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα.

Να σημειωθεί, τέλος, πως για την απόκτηση του Χατζηησαΐα είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον και άλλες ομάδες της Σούπερ Λιγκ, όπως ο Πλατανιάς και ο ΟΦΗ, με τον ποδοσφαιριστή όμως να επιλέγει τον Πανιώνιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια