Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χτυπάει» παντού!

Μπορεί ο Ολιβιέ Μπουμάλ να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος στον Πανιώνιο, ωστόσο αυτό δεν σημα...

Μπορεί ο Ολιβιέ Μπουμάλ να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο του μεταγραφικού ενδιαφέροντος στον Πανιώνιο, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι κυανέρυθροι μένουν μόνο εκεί.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν το... βλέμμα τους στραμμένο σε όλες τις "καλές" περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα τη νέα σεζόν αν αποκτηθούν και κινούνται με άμεσες κινήσεις για να "χτίσουν" τον Πανιώνιο του νέου πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους Χρήστο Τασουλή και Αλέξανδρο Σμυρλή του Φωστήρα και σύντομα αναμένεται να κλείσουν θετικά και... επίσημα οι περιπτώσεις τους.

O πρώτος είναι 23 χρονών, αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ήταν βασικό μέλος στην πολύ καλή πορεία της ομάδας του Ταύρου στην δεύτερη κατηγορία.

Όσον αφορά τον Σμυρλή, είναι γνωστός στους κυανέρυθρους από την παρουσία του στον Πανιώνιο τα προηγούμενα χρόνια. Την σεζόν που πέρασε φόρεσε αρχικά την φανέλα της Γλυφάδας και εν συνεχεία αυτή του Φωστήρα και με τις δύο ομάδες πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, βρίσκοντας αρκετά συχνά μάλιστα και... δίχτυα!

Εκτός, όμως, από τους δύο εν λόγω παίκτες, οι άνθρωποι του Πανιωνίου βρίσκονται σε επαφές και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους (σ.σ. από Σούπερ Λιγκ και Football League) και δεν αποκλείεται άμεσα να υπάρξουν περαιτέρω εξελίξεις.

Τέλος, αναφορικά με την περίπτωση του Μπουμάλ, φαίνεται πως οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές προχωρούν με ικανοποιητικούς ρυθμούς, με τους κυανέρυθρους να είναι αισιόδοξοι πως τελικά ο 25χρονος επιθετικός θα πει το "ναι" στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Τασουλής και Σμυρλής είναι εξαιρετικές περιπτώσεις. Ο 2ος είναι γνωστός στον Πανιώνιο επειδή προέρχεται από τις υποδομές του. Στις ομάδες που αγωνίστηκε φέτος, ήταν εξαιρετικός! Μάλιστα όταν πήγε από το χειμώνα και μετά στο Φωστήρα, έκανε την ομάδα αγνώριστη προς το καλύτερο, ώστε να μπορέσει μέσω των αγώνων μπαράζ να διεκδικήσει την άνοδο στην σουπερ λίγκα!
    Ο Τασουλής είναι και αυτός εξαιρετικός, όμως απ’ ότι ξέρω αγωνίζεται ως σέντερ μπακ αλλά βγαίνει και μπροστά στο χώρο του κέντρου πάντα. Ίσως όμως να μπορεί ν' αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ, θέση που πρέπει να καλυφθεί μετά τη φυγή Κούρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή