Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι: «Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα, συνεχίζω στην ομάδα»

Μαθημένος στα δύσκολα είναι ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Αμίρη Κούρντι. Ο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού μίλησε για τη νέα σεζόν της ομάδα...

Μαθημένος στα δύσκολα είναι ο Πανιώνιος, σύμφωνα με τον Αμίρη Κούρντι.

Ο ποδοσφαιριστές του Ιστορικού μίλησε για τη νέα σεζόν της ομάδας, εκφράζοντας την αισιοδοξία του, ενώ ξεκαθάρισε πως κανονικά συνεχίζει και φέτος στον Πανιώνιο.

Αρχικά δήλωσε: «Καλή χρονιά σε όλους. Ξεκινάμε φέτος μία πολύ δύσκολη χρονιά, ίσως δυσκολότερη και από την περσινή. Εγώ είμαι αισιόδοξος πως θα πάνε καλά τα πράγματα. Να έχουμε όλοι την υγεία μας και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Για τα προβλήματα του Πανιωνίου, τόνισε: «Ο Πανιώνιος έχει μάθει στα δύσκολα και πιστεύω ότι και φέτος θα ανταπεξέλθουμε έτσι όπως πρέπει. Σίγουρα είναι δύσκολες οι καταστάσεις στην ομάδα. Γι’ αυτό όμως είμαστε εμείς εδώ, για να λύσουμε τα προβλήματα μαζί με τους προπονητές και όλο το τιμ της ομάδας».

Για το νεανικό ρόστερ της ομάδας: «Αυτό που γινόταν πάντα στον Πανιώνιο είναι μία αλυσίδα, όπου η ομάδα αναδεικνύει ποδοσφαιριστές. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και στους παίκτες που έφυγαν και σε αυτούς που ήρθαν στην ομάδα. Θα είναι δύσκολη η σεζόν, όμως με πολύ δουλεία θα τα καταφέρουμε».

Για το μέλλον του: «Είναι οριστικό ότι συνεχίζω και φέτος στον Πανιώνιο».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια