Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Γιάννου στα panionianea.gr: «Δεν αξίζουν τα προβλήματα στον Πανιώνιο»

Για τις δυσκολίες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη νέα αγωνιστική περίοδο και την δική του κυανέρυθρη παρουσία μίλησε αποκλειστικά στα pan...

Για τις δυσκολίες της σεζόν που ολοκληρώθηκε, τη νέα αγωνιστική περίοδο και την δική του κυανέρυθρη παρουσία μίλησε αποκλειστικά στα panionianea.gr ο Απόστολος Γιάννου.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος με την φανέλα του Ιστορικού «έγραψε» 28 συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε στον Πανιώνιο της περασμένης, αλλά και της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως έχει ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με τον σύλλογο, ενώ μίλησε και για την δική του απόδοση με την κυανέρυθρη φανέλα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Απόστολου Γιάννου στα panionianea.gr

-Αρχικά θέλω να μου μιλήσεις για την σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο Πανιώνιος κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε…

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον Πανιώνιο, με πολλά προβλήματα που έκαναν το έργο μας ακόμη ποιο δύσκολο, αλλά όλοι σταθήκαμε άξια από τον μεγαλύτερο έως και τον μικρότερο και κρατήσαμε την ομάδα στην κατηγορία. Πιστεύω πως ήταν τυχερή η ομάδα που όλα τα παιδιά έδειξαν καλό χαρακτήρα και συνέχισαν τον αγώνα παρ’ όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, γιατί νομίζω πως αν ήταν άλλοι στη θέση μας θα τα είχαν παρατήσει. Αυτό εμάς δεν μας πέρασε καν από το μυαλό και όλοι στην ομάδα είναι άξιοι συγχαρητηρίων».

-Τι κρατάς και τι «πετάς» από την περασμένη χρονιά;

«Κρατάω το κλίμα και την καλή διάθεση όλων των παιδιών να παίξουν ποδόσφαιρο. Προσωπικά έχω να πω ότι ήταν από τις λίγες χρονιές που ευχαριστήθηκα ποδοσφαιρικά. Θέλω να ξεχάσω όλα τα προβλήματα που είναι πολύ σοβαρά και που δεν αξίζουν σε αυτόν τον σύλλογο».

- Νέοι άνθρωποι έχουν μπει μπροστά στον Πανιώνιο για να βελτιώσουν τα πράγματα. Πως
περιμένεις εσύ τη νέα σεζόν;

«Για την νέα χρονιά δεν έχω να πω πολλά. Ελπίζω να λυθούν τα σοβαρά προβλήματα και να βλέπουμε βελτίωση, γιατί όλοι έχουν κουραστεί από τα λόγια. Το καλό είναι πως φαίνεται όλα τα νέα πρόσωπα να έχουν καλή διάθεση και να θέλουν να βοηθήσουν πραγματικά. Μακάρι να πάνε όλα καλά».

-Σε ανησυχεί το γεγονός πως έχουν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες από τον βασικό κορμό της ομάδας;

«Σίγουρα έχει αποδυναμωθεί αυτή τη στιγμή η ομάδα, καθώς έχουν φύγει πολλοί παίκτες. Από εδώ και πέρα είναι δουλειά του προπονητή και της ομάδας να βρουν τους κατάλληλους παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν και πιστεύω ο καινούργιος προπονητής έχει την ικανότητα να το κάνει αυτό».

-Αν δεν κάνω λάθος έχεις συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, οπότε θα είσαι στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Σωστά;

«Σωστά. Έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον σύλλογο και ελπίζω όλα τα προβλήματα να λυθούν».

-Πως κρίνεις την δική σου παρουσία στην ομάδα την σεζόν που πέρασε;

«Πιστεύω πως είχα μια καλή σεζόν στον Πανιώνιο. Προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να βοηθηθώ και εγώ αγωνιστικά από τον Πανιώνιο. Αυτά για μένα πηγαίνουν παράλληλα και πιστεύω πως το πέτυχα. Θα ήθελα να είχα περισσότερα γκολ αν γινόταν, αλλά δεν είναι το παν αυτό για μένα. Αν μπορώ να δώσω μια πάσα ή να βοηθήσω την ομάδα μου παίζοντας σωστά και ομαδικά είναι εξίσου σημαντικό».

-Τι είναι αυτό που θες να γίνει τη νέα χρονιά;

«Πέρα από το να λυθούν τα προβλήματα, αγωνιστικά θέλω να βελτιωθώ περισσότερο σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού και να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ να φτάσει εκεί που τις αξίζει πραγματικά. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως στόχος του Πανιωνίου πρέπει να είναι η παραμονή».

Δεν υπάρχουν σχόλια