Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Δημήτρης Κοροπούλης στα panionianea.gr (photos)

Ο νέος τεχνικός της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Συνέντευξη στον Γιώ...

Ο νέος τεχνικός της Κ20 του Πανιωνίου, Δημήτρης Κοροπούλης, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.

Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο νεαρός προπονητής, ο οποίος φέτος κλείνει 16 χρόνια παρουσίας στις υποδομές του συλλόγου, μίλησε για την «πρόκληση» να αναλάβει την ομάδα Νέων του Ιστορικού, τόνισε πως αποτελεί τιμή του που θα βρεθεί σε αυτό το πόστο, ενώ ευχαρίστησε και τους ανθρώπους που του έδειξαν εμπιστοσύνη.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην γνωριμία και την συνεργασία που έχει με τους Δήμητρη Τερεζόπουλο και Δημήτρη Κουζινό, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί τόσο στην Κ20 της νέας σεζόν όσο και στον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη Μισαηλίδη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Δημήτρη Κοροπούλη στα panionianea.gr:

-Νέο κεφάλαιο στην προπονητική σου καριέρα, αναλαμβάνοντας την Κ20 του Πανιωνίου…

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Παυλόπουλο και τον κ. Μανίκα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και μου ανέθεσαν την βαριά ευθύνη να αναλάβω την Κ20 του Πανιωνίου. Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτή την θέση και σίγουρα είναι ένα σπουδαίο βήμα για την καριέρα μου. Τα τελευταία δύο χρόνια δούλεψα σε ομάδες Γ’ Εθνικής ως βοηθός προπονητή και γυμναστής και υπεύθυνος της καθημερινής προπόνησης. Το να δουλέψω σε μία ομάδα που αποτελεί σκαλοπάτι για την Σούπερ Λιγκ και σε μία ομάδα όπως είναι ο Πανιώνιος σίγουρα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Έχω παίξει τρία χρόνια στον Πανιώνιο Καλλιθέας/Ν. Σμύρνης, όπου στα τέλη της δεκαετίας του 90’, ήταν το τελευταίο στάδιο πριν ανέβουν οι παίκτες στην πρώτη ομάδα του Πανιωνίου. Έτσι, νομίζω ότι μπορώ να καταλάβω καλά την Κ20 και τον ρόλο αυτής της ομάδας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω ώστε να συνεχιστεί αυτή η παραγωγή ταλέντων και παιδιών που ανεβαίνουν στην ανδρική ομάδα και παράλληλα βέβαια να κάνουμε μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, όπου όπως ξέρετε πέρυσι η ομάδα μας έκανε μία εξαιρετική πορεία και τερμάτισε στην τρίτη θέση».

-Σε ποια κομμάτια θα δώσεις αρχικά βάση;

«Το πρώτο πράγμα στο οποίο θα δώσουμε βάση είναι η στελέχωση του ρόστερ. Πολλά θα εξαρτηθούν από τα παιδιά που θα ανέβουν στην πρώτη ομάδα και πόας θα είναι αυτά. Είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε σε αυτό το κομμάτι. Κινούμαστε πάντα σε σχέση και με την ομάδα των Κ17, η οποία έκανε πολύ καλή πορεία και ο κ. Κουζινός έφτασε την ομάδα στο final four. Σε αυτό το σημείο θέλω να σας πως ότι έχω άριστη συνεργασία τόσο με τον κ. Κουζινό όσο και με τον κ. Τερεζόπουλο και η στελέχωση του ρόστερ θα γίνει από κοινού. Γνωρίζω αρκετά παιδιά και έχω δει κάποια παιχνίδια και των δύο ομάδων. Ο κορμός της καινούργιας ομάδας θα αποτελείται από παιδία της Κ20 και της Κ17 και όσα παιδιά έρθουν στον Πανιώνιο με ελεύθερες μεταγραφές».

-Φαντάζομαι πως η γνωριμία σου με τον κ. Τερεζόπουλο θα σας βοηθήσει ώστε να έχετε μία πολύ καλή συνεργασία κατά την διάρκεια της χρονιάς..

«Με τον Δημήτρη γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, ξεκινήσαμε και οι δύο την προπονητική μας καριέρα από τον Πανιώνιο και θα πρέπει να σας πω ότι φέτος κλείνω 16 χρόνια στον σύλλογο. Ήρθα ένα μήνα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1998 και με τον Δημήτρη πάντα είχαμε πολύ καλή συνεργασία και πάνω απ’ όλα είμαστε φίλοι, κάτι που είναι πολύ σημαντικό. Το ίδιο ισχύει και με τον κ. Κουζινό που επίσης γνωρίζω πολλά χρόνια στις υποδομές του Πανιωνίου και θεωρώ ότι θα έχουμε μία άριστη συνεργασία».

-Οι εμπειρίες σου από ένα δύσκολο πρωτάθλημα, όπως είναι αυτό της Γ΄ Εθνικής, θεωρείς πως θα σε βοηθήσουν για να πετύχεις στην Κ20;

«Σίγουρα τα 16 χρόνια δουλειάς στις ακαδημίες μίας ομάδας όπως του Πανιωνίου, που ξέρουμε πολύ καλά ότι αποτελεί μία μηχανή ταλέντων όλα αυτά τα χρόνια είναι ένα τεράστιο σχολείο, αλλά θα ήταν λάθος μου να μην αναφέρω την βοήθεια που έδωσε στην καριέρα μου ο Φώτης Θανέλλας. Μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω σε επαγγελματικό επίπεδο, σε ομάδες όπως ο Αχαρναϊκός και ο Πανελευσινιακός, σύλλογοι με ιστορία και πρωταγωνιστικούς στόχους. Θέλω να πιστεύω ότι αυτές οι εμπειρίες και οι παραστάσεις θα με βοηθήσουν ώστε να μεταδώσω τα παιδιά της Κ20 όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να ολοκληρωθούν σαν ποδοσφαιριστές».

-Κλείνοντας, θέλω να μας πεις για την συνεργασία που έχεις με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Άρη Μισαηλίδη…

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Άρη Μισαηλίδη. Όλα αυτά τα χρόνια είναι για μένα κάτι παραπάνω από συνεργάτης, είναι ένας άνθρωπος που με συμβουλεύει, τον ακούω και του χρωστάω πολλά μέχρι σήμερα».

5 σχόλια

  1. Προπονηταράς . Αυτος και ο Κουζηνός μπορουν να κάνουν θαύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠανιωνιοςΝεμεας7 Ιουνίου 2014 στις 7:27 μ.μ.

    Πιστευω και εγω σε αυτους τους νεους προπονητες που εχουν τις τυχες των αγωνιστηκων ομαδων του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ μαζυ με Μανικα Λιμα Παυλοπουλο και αλλους συνεργατες, και εαν εχουν την σχετικη βοηθεια απο την διοικηση θα μπορεσουν να διμιουργησουν μια αξιολογη ομαδα ο καθενας στο τμηματου και ολοι μαζυ για το αυριο του συλλογου.Καλη επιτυχια σε ολους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σας ... Θελω να γράψω και να δώσετε μεγαλη προσοχή σε αυτα που θασας πω. Εχουμε την τύχη να εχουμε φέτος ενα όνομα που θα το δούμε πολυ σύντομα στην super leage .. Γνωριζω πολυ καλα την δουλεια του και σιγουρα θα φανεί η δουλεια που κανει στο γήπεδο . Ειναι ενα ταλέντο όπου θυμηθηται οτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μονο που μπορω να πω ειναι συνχαριτηρια στην διοίκηση του πανιωνιου που έδωσε μια ευκαιρία σε ενα αξιόλογο δικό τις παιδί με ως τωρα πολυ καλη παρουσία σαν γυμναστής σε ομάδες όπου πήραν το πρωτάθλημα καιρός δυο χρονιές Πανελευσινιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και Αχαρναϊκό .. Συνχαριτηρια στην διοίκηση ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή