Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσπαθούν για Μπουμάλ

Σε πρώτο... πλάνο φαίνεται να βρίσκεται η προσπάθεια απόκτησης του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Πανιώνιο. Οι κυανέρυθροι θέλουν να φέρουν στην.....

Σε πρώτο... πλάνο φαίνεται να βρίσκεται η προσπάθεια απόκτησης του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να φέρουν στην... Πλατεία τον 25χρονο ακραίο επιθετικό και καταβάλουν προσπάθειες για να τον πείσουν!

Μάλιστα όπως αναφέρει η sportday, πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ανθρώπων του Πανιωνίου με τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ψαχνών και τον εκπρόσωπο του. Πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, παρόντες από πλευράς «κυανερύθρων» ήταν οι Αντώνης Μανίκας, Κυριάκος Σκούρας, Δημήτρης Τερεζόπουλος, Γιάννης Παυλόπουλος, Νίκος Ζαμάνης. Η μαζική παρουσία των παραπάνω δείχνει πόσο πολύ θέλουν στον Πανιώνιο να πραγματοποιηθεί η απόκτηση του Καμερουνέζου ποδοσφαιριστή.

Στο οικονομικό κομμάτι, πάντως, φέρεται να υπάρχει μικρή διαφορά. Οι άνθρωποι του Ιστορικού έδωσαν από την πλευρά τους διαβεβαιώσεις στον παίκτη ότι θα εξασφαλιστούν τα χρήματα του μέσω εκχωρήσεων από τα τηλεοπτικά.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Τερεζόπουλος, ανέλυσε στον Μπουμάλ τη φιλοσοφία του και το αγωνιστικό πλάνο που έχει στο μυαλό του για τον Πανιώνιο της νέας σεζόν. Του τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο Πανιώνιος θα παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο».

Να αναφέρουμε πάντως, ότι ο Μπουμάλ φέτος έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα στην Football League και ενδιαφέρονται και άλλες ομάδες για την απόκτηση του.

Δεν υπάρχουν σχόλια