Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πρώτη» με κόσμο και αισιοδοξία!

Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν. Οι κυανέρυθροι φόρεσαν γι...

Παρουσία περίπου 400 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν.

Οι κυανέρυθροι φόρεσαν για πρώτη φορά τα προπονητικά τους ρούχα το απόγευμα της Δευτέρας (30/06) και πάτησαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, όπου και πραγματοποίησαν την "πρώτη" της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο τεχνικός Δημήτρης Τερεζόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού δέχτηκαν "ζεστό" χειροκρότημα από τους φίλους του συλλόγου κατά την είσοδο τους στο γήπεδο, ενώ οι Πάνθηρες με τα συνθήματα και το τραγούδι τους ζέσταναν ακόμη περισσότερο το κλίμα.

Πριν το ξεκίνημα της προπόνησης πραγματοποιήθηκε ως είθισται ο αγιασμός από τον παπά και εν συνεχεία οι παίκτες της ομάδας ξεκίνησαν το τρέξιμο και τις ασκήσεις με την μπάλα.

Από τα ηχεία του γηπέδου έγινε γνωστό το ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν, με οκτώ νέα ονόματα να βρίσκονται στην σχετική λίστα. Πρόκειται για τους Σμυρλή, Χατζηησαϊα, Μπουμάλ, Μασούρα, Αρχοντάκη, Χολέβα, Αποστόλου και Φουρλάνο, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Πανιώνιο, ωστόσο για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή τους θα πρέπει να αποκτήσει ο σύλλογος φορολογική ενημερότητα.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που δεσμεύονται με συμβόλαιο με τον Ιστορικό έδωσαν κανονικά το παρών στην "πρώτη", όπως και οι νεαροί παίκτες που προωθήθηκαν από την Κ20 της ομάδας.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Πανιωνίου εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για μία πετυχημένη σεζόν, παρά τα πολλές δυσκολίες που περιμένουν την ομάδα.



Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια