Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανησυχία για την ΚΑΕ Πανιώνιος...

Του Πάνου Κατσούλα...  Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου για το άδηλο μέλλον της ομάδας μπάσκετ του συλλόγο...

Του Πάνου Κατσούλα... 

Έντονη ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου για το άδηλο μέλλον της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μετά την αποχώρηση του μεγαλομετόχου κ. Λιανού.

Ο κ. Λιανός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προτίθεται να τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητες της ομάδας, ακόμη κι εκείνες που την ταλανίζουν από παλιά και δεν της επέτρεπαν να πραγματοποιεί μεταγραφές από το εξωτερικό. Αυτό τιμά τον κ. Λιανό, όμως ο Πανιώνιος πρέπει να έχει και συνέχεια! Για το καλό του Ελληνικού αθλητισμού αλλά και του συλλόγου!

Όμως η συνέχεια δεν φαίνεται ευοίωνη! Κανένας μέχρι τώρα δεν έχει ενδιαφερθεί ν’ αναλάβει την ΚΑΕ, ούτε ο ερασιτέχνης μπορεί! Άλλωστε ο ρόλος του ερασιτέχνη δεν είναι να διοικεί εταιρίες! Ήδη κάποιοι καλαθοσφαιριστές, που κάτω από άλλες συνθήκες θα συζητούσαν για την παραμονή τους στην ομάδα, διαπραγματεύονται με άλλους συλλόγους και μερικοί εξ αυτών έχουν κλείσει ή ετοιμάζονται να κλείσουν σ’ αυτούς. Και τούτο διότι διαβλέπουν ότι στον Πανιώνιο μετά τη φυγή Λιανού τα πράγματα θα δυσκολέψουν!

Είναι κρίμα αυτή η ομάδα ν’ αφαιθεί στην τύχη της! Κανονικά ο κ. Λιανός έπρεπε να είχε προετοιμάσει τη διαδοχή του ανεξάρτητα αν την εξασφάλιζε ή όχι! Πάντως θα είναι μεγάλο σοκ αν αρχίσει ο μαρασμός της ομάδας, αν περιέλθει σε μια κατάσταση απαξίωσης και μάλιστα για αρκετό διάστημα, τη στιγμή που επί σειρά ετών ήταν μέσα στις τρείς καλύτερες ομάδες της χώρας μας!

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες της εποχής, οι οποίες καθιστούν σχεδόν ανέφικτο να βρεθεί κάποιος σοβαρός και αξιόπιστος επενδυτής για ν’ αναλάβει την ομάδα. Η ελπίδα να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ μικρή αν και τίποτα δεν πρέπει ν’ αποκλείεται επειδή ο Πανιώνιος είναι σύλλογος με ειδικό βάρος, ιστορικός και ονομαστός!

Επίσης ο Πανιώνιος στο μπάσκετ δε φαίνεται να έχει τις ίδιες υποδομές μ’ αυτές του ποδοσφαίρου, ώστε αρκετοί νεαροί καλαθοσφαιριστές να είναι σε θέση να προωθηθούν άμεσα στην πρώτη ομάδα και ν’ αποτελέσουν ένα αξιόμαχο σύνολο. Πάντως στις μέρες μας πιστεύω ότι και στην ΚΑΕ πρέπει ν’ ακολουθηθεί το μοντέλο της ΠΑΕ. Πρέπει δηλ. και η ΚΑΕ να δημιουργήσει υποδομές υψηλού επίπεδου για ν’ αποτελέσουν αργότερα τον τροφοδότη της ομάδας των ανδρών. Σε εποχές οικονομικής ένδειας είναι το μόνο μοντέλο που μπορεί να προχωρήσει στη χώρα μας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα περιμένουμε κάποια ενημέρωση από τον κ. Λιανό, η οποία να έχει σχέση με το μέλλον της ΚΑΕ Πανιώνιος. Ν’ απαντήσει για τον αν προσπάθησε να προετοιμάσει τη διαδοχή του, πώς έχει σήμερα η κατάσταση και τι προβλέπεται στη συνέχεια!

2 σχόλια

  1. Εσυ κυρ κατσουλα βγαινεις καθολου απο το σπιτι σου???που την ειδες την ανησυχια???στους γλυφτες του λιανου???πανιωναρα και στα ερασιτεχνικα...εφυγε ο επιτυχιμενος προεδρος και ανησυχουμε κι ολας....βρε ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τελικα μαλλον εισαι ο ιδιος που εγραφες τα καλυτερα σχολια για την πετυχημενοι διοικηση των εξυγιαντων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! που αφησαν τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ χωρις εναν παικτη μπραβο σου συνεχισε ετσι για να φευγουν οσοι πλησιαζουν για να διοικησουν παλι οι περιεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή