Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στήριξη και προσοχή… στις τσούχτρες!

Του Ανδρέα Καραγιάννη... Μία –ακόμη- δύσκολη χρονιά ξεκίνησε την Τετάρτη(30/6) για τον «Ιστορικό». Μία σεζόν που φαίνεται να είναι ...


Του Ανδρέα Καραγιάννη...

Μία –ακόμη- δύσκολη χρονιά ξεκίνησε την Τετάρτη(30/6) για τον «Ιστορικό». Μία σεζόν που φαίνεται να είναι η πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων. Φέτος η ομάδα θα κληθεί για άλλη μια φορά να βγάλει εις πέρας την αποστολή της, δηλαδή, το να διατηρήσει ακέραιη την αξιοπρέπεια του συλλόγου –όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια- με πολύ μικρό μπάτζετ και τα… δικά της παιδιά.

Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, αρχίζουν οι «γκουρού» των στοιχημάτων να ξεγράφουν τον Πανιώνιο λες και πρόκειται για καμία «ομαδούλα» λες και δεν ξέρουν το ειδικό βάρος της φανέλας του, λες και γεννήθηκαν εχθές. Βέβαια προς αυτούς οι παίκτες του Πανιωνίου θα πρέπει πολύ απλά να κάνουν σαν μην υπάρχουν και να.. κλείνουν τα αυτιά τους σε τέτοιες καταστάσεις.

Ο λόγος που το λέω είναι διότι πολλοί θα «πλακώσουν»  σαν «τσούχτρες» και θα κοιτάξουν να βλάψουν την ομάδα με… τα λόγια, καθώς και να παίξουν, σε πολλές περιπτώσεις, με την ψυχολογία των παικτών, οι οποίοι κατά κόρων είναι μικροί σε ηλικία και άπειροι στο να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις κάτι το οποίο είναι πέρα για πέρα λογικό και κατανοητό.

Κάπου εδώ θα χρειαστεί και η βοήθεια-συμβολή των πιο έμπειρων, του προπονητή και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ. Οι οποίοι έχουν διπλό χρέος, καθώς, πέρα του γεγονότος ότι το μεγαλύτερο βάρος της χρονιάς θα πέσει πάνω τους, θα πρέπει να προετοιμάσουν όλους τους νεαρούς του ρόστερ να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να κοντρολάρουν-αποκρούσουν την κάθε πρόκληση όποια κι αν είναι αυτή.

Ο κόσμος πρέπει να σταθεί και να αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται τόσο από την ομάδα άλλα και από την κίνηση σωτηρίας. Θα χρειαστεί βέβαια αρκετή υπομονή, κάτι το οποίο δεν είναι και το πιο εύκολο, όμως, είναι μονόδρομος. Σε αυτή την αγωνιστική περίοδο ο Πανιώνιος έχει πιο πολύ ανάγκη από ποτέ τον κόσμο του σε όλη της την διάρκεια της αλλά και σε κάθε περίπτωση για όλα τα παραπάνω θα πρέπει κι από την σειρά των φίλων της ομάδας να προστατέψουν με τον τρόπο τους την ομάδα.

Υ.Γ: Για αγωνιστικά δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι καθώς, το ρόστερ βρίσκεται ακόμη υπό διαμόρφωση και σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ.Τερεζόπουλου το βλέμμα των αρμοδίων της ομάδας έχουν στραφεί στην αναζήτηση παικτών πρώτης γραμμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια