Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μεγάλη αγωνία και προβληματισμός...

Η αγωνία, η αβεβαιότητα και ο προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας διαρκώς μεγαλώνει στον μπασκετικό Πανιώνιο. Έως τώρα δεν φαίνεται...

Η αγωνία, η αβεβαιότητα και ο προβληματισμός για το μέλλον της ομάδας διαρκώς μεγαλώνει στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Έως τώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για την αγορά των μετοχών της ΚΑΕ, με τον Ηλία Λιανό, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι αποχωρεί, να προτίθεται να πληρώσει τα χρωστούμενα στον Ιβάν Ζορόσκι για να ξεμπερδεύει ο σύλλογος από αυτό το πρόβλημα.

Οι παίκτες (όσοι έχουν απομείνει, ο Μπατής ήδη πήρε μεταγραφή στον Απόλλωνα) και το τεχνικό τιμ της ομάδας περιμένουν με τεράστια αγωνία τις όποιες εξελίξεις υπάρξουν στα διοικητικά του συλλόγου, προκειμένου να δουν τι θα γίνει.

Πάντως το βέβαιο είναι ότι άπαντες δεν μπορούν να περιμένουν για πάρα πολύ ακόμα και σίγουρα η υπομονή τους έχει και όρια, με ο,τι αυτό συνεπάγεται.

3 σχόλια

  1. Που ειναι αυτοι οι λαλιστατοι που ΕΓΡΑΦΑΝ και ΦΩΝΑΖΑΝ να φυγη ο Λιανος να αναλαβουν τωρα την ΚΑΕ που εμεινε ακεφαλη και ειναι ετοιμη να διαλυθει αφου δεν μας εκανε ο Λιανος και ειχαν υποτιθεται εναλακτικη λυση.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα που εφυγε ο loserοπροεδρος ελπιζω να δουμε κατι που θα θυμιζει πανιωνιο αλλων εποχων .κι ας ειναι και σε χαμηλοτερες κατηγοριες..οσο γι αυτους που τα εχουν βαψει μαυρα....το σεφ ειναι μια γκαζια μαγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσεις οι διαφοροι μαλλον θελετε τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ να ειναι σε μικρες κατηγοριες για να μπορειτε να εξυπηρετηται τα δικα σας εγω γιατι και επι εποχης Βεντουρη οταν ο ανθρωπος πληρωνε και ειχε ομαδαρα καποιοι περιεργη τον εβριζαν και εγραφαν διαφορα συνθηματα στους τοιχους δυστυχως τετοιοι που βαζουν το χερι βαθεια στην τσεπι μας τελειωσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή