Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ήττα στην πρεμιέρα για τις γυναίκες του Ιστορικού!

Την ήττα με 11-4 γνώρισε η ομάδα πόλο του Πανιώνιου από την αντίστοιχη του Ιωνικού, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία για τον νότιο ...

Την ήττα με 11-4 γνώρισε η ομάδα πόλο του Πανιώνιου από την αντίστοιχη του Ιωνικού, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία για τον νότιο όμιλο του πρωταθλήματος της Α2 γυναικών. Στο κλειστό κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης, οι 'κυανέρυθρες' πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις, όμως υπέκυψαν απέναντι σε μία ανώτερη ομάδα που έχει ως στόχο την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Πλέον, στόχος του Πανιώνιου είναι η κατάκτηση δύο νικών στους αυριανούς (Κυριακή) αγώνες με ΝΕ Πατρών (10.00) και ΝΟ Χίου (17.00), που θα σημάνουν πρόκριση στα πλέι οφ και εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Σε περίπτωση ήττας σε ένα από τα δύο ματς, η ομάδα μας θα παίξει σε όμιλο πλέι άουτ με αντιπάλους την έτερη ομάδα της τελευταίας δυάδας, αλλά και τις Λάρισα, Λαμία, που τερμάτισαν στις δύο τελευταίες θέσεις του βορείου ομίλου.

Στον σημερινό αγώνα, κορυφαία για τον Πανιώνιο ήταν η Μοβσεσιάν που σημείωσε τρία γκολ. Αξίζει να σημειωθεί 
πως τους αγώνες παρακολούθησαν από την εξέδρα περίπου 200 φίλαθλοι.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-2, 1-2, 1-5

Πανιώνιος (Πέτρος Δεβερίκος): Παπαδοπούλου, Μοροχλιάδου, Ζωχίου-Περδίκη, Πολίτη, Μπακομήτρου Ε., Μπακομήτρου Φ., Καμακάρη (1), Γονίδη, Μοβσεσιάν (3), Παυλή, Καλλιδώνη, Γουρουκέλη, Περράκη, Πολίτη, Καράβολα

Ιωνικός (Βασίλης Κεφαλάς): Τζούρκα, Μωραϊτη (3), Γερόλυμου, Πάτερου Α., Φαββατά (2), Ακριτίδου (1), Πετάση (1), Πάτερου Χρ., Χατζηκυριακάκη (2), Καραολάνη, Γιαβαρίδη (1), Κούγκουλη (1), Ζαχαρία, Παπαδάκη.

*Στην άλλη συνάντηση της ημέρας, είχαμε: ΝΟ Χίου-ΝΕ Πατρών 8-14.

Δημήτρης Θεοδώρου

Δεν υπάρχουν σχόλια