Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ακόμα πιο κοντά ο Ιμπαγάσα!

Το... σενάριο να ντυθεί στα "κυανέρυθρα" ο Αριέλ Ιμπαγάσα φαίνεται πως πλέον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες!  Οι κ...

Το... σενάριο να ντυθεί στα "κυανέρυθρα" ο Αριέλ Ιμπαγάσα φαίνεται πως πλέον συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες! 

Οι κυανέρυθροι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες επαφές με τον πολύπειρο Αργεντινό μέσο και είναι πολύ πιθανό να υπάρξει "happy end" στην περίπτωση απόκτησης του.

Βέβαια, υπάρχει μία βασικότατη προϋπόθεση που θα κρίνει γενικότερα τις μεταγραφές της ομάδας και αυτή φυσικά δεν είναι άλλη από την εξασφάλιση της ενημερότητας.

Οι άνθρωποι του Ιστορικού μπορεί να μην μπορούν να προσφέρουν στον Ιμπαγάσα ένα "μεγάλο" συμβόλαιο σαν αυτό που είχε στον Ολυμπιακό, όμως η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει να αγωνίζεται για έναν ακόμη χρόνο στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι αρκετή για να ολοκληρωθεί θετικά το "deal".

Αν τελικά υπάρξει αίσιο τέλος, θα μιλάμε σίγουρα για μία πολύ μεγάλη μεταγραφή, βάση ονόματος του ποδοσφαιριστή και όχι μόνο, που θα έχει πραγματοποιήσει ο Πανιώνιος.

5 σχόλια

  1. ΠανιωνιοςΝεμεας14 Ιουλίου 2014 στις 3:01 μ.μ.

    Αν ειναι σε καλη φυσικη κατασταση (εργομετρικα) βασει ηλικιας πιστευω οτι η παρουσια του θα βοηθησει τα νεα παιδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lathos kinisi..megalos, misthoforos, sixnoi traumatismoi, akrivos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια θα παίζει δέκα θα ειναι τραυματίας , τζάμπα να χαραμισουμε μια εκ των τριων μεταγραφών άνω των 24 χρόνων που δικαιούμαστε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολυμπιακος νεας σμυρνης και οι βαζελες γελανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή