Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κούρντι στα panionianea.gr: «Τους ευχαριστώ όλους, θα βγω δυνατότερος»

Ο Αμίρης Κούρντι είναι ο μεγάλος άτυχος στην έως τώρα προετοιμασία του Πανιωνίου, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργείο «δεξιάς κήλης αθλητών» ...

Ο Αμίρης Κούρντι είναι ο μεγάλος άτυχος στην έως τώρα προετοιμασία του Πανιωνίου, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργείο «δεξιάς κήλης αθλητών» και θα επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα στην ενεργό δράση.

Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Ιστορικού λίγη ώρα μετά το εξιτήριο που πήρε από το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, μέσω του panionianea.gr, ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν, ενώ εξέφρασε την πίστη του ότι θα βγει δυνατότερος και θα επανέλθει όσο πιο γρήγορα γίνεται στους αγωνιστικούς χώρους γίνεται για να βοηθήσει την ομάδα.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις ευχές και το ενδιαφέρον που έδειξαν. Τον κ. Δάρα και τον κ. Τερεζόπουλο που ήταν από την αρχή δίπλα μου, όπως φυσικά και τους ανθρώπους του Πανιωνίου και τους συμπαίκτες μου που με στήριξαν και με στηρίζουν. Πιστεύω πως θα βγω δυνατότερος και θα επιστρέψω όσο πιο γρήγορα γίνεται για να βοηθήσω την ομάδα μου όσο περισσότερο μπορώ», ήταν τα λόγια του Αμίρη Κούρντι στα panionianea.gr.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Σιδερενιος να γυρισης για να βοηθησεις την ομαδαρα μας που εχει αναγκη φετος απο εμπειρους παικτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή