Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Αυτοκτόνησε»

Ο Ιστορικός έφτασε μία «ανάσα» από ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην Λεωφόρο, όμως δύο αμυντικές αδράνειες στο φινάλε του αγώνα του στέρησα...

Ο Ιστορικός έφτασε μία «ανάσα» από ένα πολύ σημαντικό «διπλό» στην Λεωφόρο, όμως δύο αμυντικές αδράνειες στο φινάλε του αγώνα του στέρησαν τη νίκη. 2-1 το τελικό αποτέλεσμα. Προηγήθηκε στο 85’ με τον Μπουμάλ ο Πανιώνιος, στο 90’ και στο 94’ τα γκολ του Παναθηναϊκού.

Ο Πανιώνιος μέχρι το 89ο λεπτό είχε πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα των «πράσινων», ωστόσο παρά το γεγονός πως προηγήθηκε στο 85’ με τον Μπουμάλ, τελικά έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.

Στο 90’ ο Ατζαγκούν βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννκόπουλο και με σωστό πλασέ ισοφάρισε και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πέτριτς με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννκόπουλο και στέρησε από τον Ιστορικό ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι
Ο Παναθηναϊκός μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 2ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη του καλή στιγμή, με τον Πέτριτς να κάνει το κοντινό σουτ και τον Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

Στα επόμενα λεπτά ο Πανιώνιος προσπάθησε να ισορροπήσει το ματς, κρατώντας μπάλα στον χώρο της μεσαίας γραμμής και με τους Μπουμάλ, Κολοβό από τα πλάγια να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Στο 15’ σε μία όμορφη αντεπίθεση, ο Πανιώνιος λίγο έλειψε να γίνει επικίνδυνος. Ο Μπουμάλ βρήκε ωραία τον Κολοβό μέσα στην περιοχή, όμως ο τελευταίος δεν μπόρεσε να «εκτελέσει» και έτσι χάθηκε η ευκαιρία.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπουμάλ δοκίμασε το πόδι του από μακριά, όμως το δυνατό του σουτ πέρασε άουτ.

Στο 22’ ο ανεβασμένος Πανιώνιος συνέχισε να πιέζει και με τον Κολοβό προσπάθησε να απειλήσει εκ νέου, όμως ο άσος του Ιστορικού μέσα στην περιοχή έκανε την ντρίμπλα στον Μπούρμπο και βρέθηκε στο έδαφος, με τους κυθανέρυθρους να διαμαρτύρονται για πέναλτι. Ο Κουκουλάκης πάντως δεν είδε κάτι το επιλήψιμο και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

Ο Ιστορικός είχε βρει για τα καλά τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο, κρατούσε σωστά την μπάλα στην κατοχή του και συχνά-πυκνά έβγαζε επιθέσεις με αξιώσεις προς την εστία του Κοτσόλη.

Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τον Πανιώνιο να έχει πάει το ματς στα μέτρα του, ελέγχοντας πλήρως την έκβαση του.

Έτσι το 0-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να επιδίδονται σε παιχνίδι κέντρου, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη ευκαιρία του 45λεπτου.

Ο Πράνιτς έκανε ένα συρτό σουτ έξω από την περιοχή, με τον Γιαννακόπουλο να αντιδράει σωστά και να διώχνει την μπάλα.

Η συνέχεια βρήκε τον Ιστορικό να έχει την κατοχή της μπάλας και –κυρίως- από τα πλάγια προσπαθούσε να «χτυπήσει» την άμυνα του ΠΑΟ.

Στο 57’ οι κυανέρυθροι έφτασαν κοντά στο να ανοίξουν το σκορ, όμως το εξαιρετικό ανάποδο «ψαλίδι» του Γιάννου κατέληξε λίγο άουτ.

Έξι λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός είχε την δική του καλή στιγμή, με την καλή κεφαλιά του Πέτριτς να περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιαννακόπουλου.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν «ταχύτητα» και στο 68’ είχε μία ακόμη καλή ευκαιρία. Ο Μέντες με «τακουνάκι» έστειλε την μπλάλα προς την εστία, όμως ο Γιαννακόπουλος αντέδρασε εξαιρετικά και έστειλε την μπάλα κόρνερ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος «απάντησε» στις ευκαιρίες, με τον δυνατό σουτ του Κολοβού να κοντράρει στον Σίντελφελντ και να περνάει κόρνερ.

Το μεστό παιχνίδι του Πανιωνίου απέφερε «καρπούς». Στο 85’ σε μία εξαιρετική αντεπίθεση η ομάδα του Τερεζόπουλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Τασουλής με περίσσια αντοχή διέσχισε το μισό γήπεδο, έδωσε την μπάλα στον Γιάννου, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Κοτσόλης, όμως ο Μπουμάλ πήρε το «ριμπάουντ» και με ψύχραιμο σουτ έκανε το 0-1.

Η -σχεδόν- τέλεια όμως αμυντική διάταξη των κυανέρυθρων όμως στο φινάλε «προδόθηκε». Αρχικά στο 90’ ο Ατζαγκούν βγήκε τετ α τετ με τον Γιαννκόπουλο και με σωστό πλασέ ισοφάρισε για το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Πέτριτς με κεφαλιά νίκησε τον Γιαννκόπουλο και στέρησε από τον Ιστορικό από ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

2’ Μετά από κόρνερ ο Πέτριτς έκανε το σουτ, με τον Γιαννακόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

15’ Ο Μπουμάλ βρήκε ωραία τον Κολοβό, αυτός όμως δεν μπόρεσε να «εκτελέσει» μέσα από την περιοχή.

20’ Μακρινό δυνατό σουτ του Μπουμάλ, η μπάλα άουτ.

22’ Ο Κολοβός μπήκε στην περιοχή, βρέθηκε στο έδαφος μετά από ντρίμπλα στον Μπούρμπο, με τον Κουκουλάκη να δείχνει «παίζεται».

50’ Σουτ του Πράνιτς έξω από την περιοχή, σωστά ο Γιαννακόπουλος έπεσε στην γωνία του και έδιωξε την μπάλα.

57’ Μετά από σουτ του Μπούζα η μπάλα έφτασε στον Γιάννου, ο οποίος με εξαιρετικό «ψαλίδι» έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

68’ Ο Πράνιτς έκανε την σέντρα, ο Μέντες με τακουνάκι έστειλε την μπάλα προς την εστία, με τον Γιαννακόπουλο να αντιδράσει σωστά και να διώχνει δύσκολα την μπάλα σε κόρνερ.

70’ Ο Κολοβός κάνει το δυνατό σουτ, όμως η μπάλα μετά από κόντρα στον Σίντελφελντ πέρασε άουτ.

85’ Ο Ιστορικός ανοίγει το σκορ. Ο Γιάννου κάνει το σουτ, ο Κοτσόλης διώχνει δύσκολα, με τον Μπουμάλ να παίρνει το «ριμπάουντ» και με ψύχραιμο σουτ να κάνει το 0-1.

90’ Ο Ατζαγκούν βγαίνει τετ α τετ και σκοράρει για το 1-1.

94’ Με κεφαλιά του Πέτριτς ο Παναθηναϊκός παίρνει τη νίκη στο φινάλε.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Μέντες, Κλωναρίδης (76’ Ατζαγκούν), Λαγός, Ζέκα, Νάνο, Σίντελφελντ, Ντίνας (54’ Καρέλης), Μπούρμπος (82’ Μπούι), Πράνιτς, Πέτριτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηισαϊας, Παντίδος, Μπούζας (83’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (76’ Φούντας), Σιώπης (67’ Γκίνη), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

11 σχόλια

  1. ftaiei h amuna kurie karmiri prepei na mpei se olh tin amuna ena bary prostimo na mathoune pou paizoune

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς μέτρησε η απειρία! Ο Πανιώνιος δεν διαχειρίστηκε καλά τα τελευταία λεπτά και κατάφερε να χάσει! Πέταξε την ευκαιρία μιάς νίκης μέσα στην Λεωφόρο την οποία διεκδικεί τα τελευταία χρόνια χωρίς επιτυχία!
    Όμως δεν πειράζει, η ομάδα είναι νέα και αυτά λίγο - πολύ είναι αναμενόμενα! Πρέπει να συνεχίζει να δουλεύει σκληρά, να μαθαίνει από τα λάθη της, να κερδίσει τα παιχνίδια που πρέπει και να μην αποπροσανατολίζεται από το στόχο της! Να σημειωθεί ότι φέτος τα πράγματα είναι δυσκολότερα αφού πέφτουν κατευθείαν 3 ομάδας και η 4η από το τέλος θα παίξει μπαράζ. Και ίσως αυτό μερικοί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε spartan παραδεξου οτι εισαι αμπαλος και οπαδος του καφενειου. Ειναι δυνατον να κραζεις την ομαδα οταν 90 λεπτα εδωσαν και την ψυχη τους? Τα παιδια ειναι απειρα και διεκδικησαν την νικη και στο 1-1 που αν ησουν ο εργοτελης η ο πλατανιας θα επεφτες κατω απο το 86 για καθυστερησεις. Η ομαδα ειναι παρα πολυ καλη και δεν θα εχει προβλημα. Ο Χατζηισσαιας ηταν κορυφαιος, ο τασσουλης μαχητικος και ο Πανος εκπληκτικος. Τωρα αν εσυ εβλεπες αλλο ματς δεν σου φταιμε εμεις να διαβαζουμε τις λαλακιες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασφαλως οταν χανης με αυτον τον τροπο απο την πιο μισητη ομαδα για μας τους ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ σε κυριαρχη η απαγοητευση αλλα Μαγκες μην το βαζετε κατω δουλεψτε σκληρα παρτε τα παιχνιδια που θα μας εξασφαλισουν απο νωρις την παραμονη αποκτηστε εμπειρια και ολα θα πανε καλα με σκληρη δουλεια αποτι φανηκε και σημερα και ταλεντο υπαρχει και σωστη δουλεια γινετε μπραβο σε ολους αν περναμε και το θετικο αποτελεσμα ολα θα ηταν ακομη καλυτερα ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλλον εβλεπες αλλα παιχνιδι φιλε. Η ομαδα ηταν φοβερη, επαιξε πολυ καλο ποδοσφαορο και αν ημασταν λιγο τυχεροι θα περναμε κατι απο το ματς. Ο χατζηισσαιας ηταν εκπλητικος, ο πανος φοβερος και ο παντιδος αρκετα καλος. Αντι να κραξεις αμεσως στηριξε τα παιδια που το εδουν αναγκη και οχι απο τον καναπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειτε εχει παικτες η ομαδα , ειτε δεν εχει, ειτε εχει χρηματα ,ειτε
    οχι , ειναι τεραστιο λαθος να ασχολουντε οι οπαδοι με τις ομαδες
    που υποβιβαζοναι. Αυτο που πρεπει καθε χρονο να μας ενδιαφερει ειναι οι
    ομαδες που κυνηγουν Ευρωπη. Αυτο ας το χωνεψουν καποιοι αλλιως θα
    προτεινα, να μην ασχολουνται με τον Πανιωνιο.
    Ετσι οπως εξελιχθηκε το σημερινο ματς, ηταν τεραστιο κατορθωμα αυτη η ηττα ! Δεν πειραζει ομως γιατι θα φανε τουλαχιστον 3 στον επομενο γυρο στη Ν. Σμυρνη , οποτε σε περιπτωση ισοβαθμιας θα ειμαστε απο πανω τους... Οπως περσι... Ετσι πρεπει να γινει και ετσι θα γινει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ήταν Πανιώνιος.. Είχαν το πείσμα να κυνηγήσουν τρεις αντί για έναν βαθμό και το βασικότερο: Έπαιξαν το ποδόσφαιρο τους.Η ΑΠΕΙΡΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ!!1ΜΟΝΟ ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το γκολ του Ατζακουν ειναι ο ορισμος του οφσαιντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πάνος εκπληκτικός? Τα γκολ που φάγαμε τα είδες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδη στο δευτερο γκολ τι να εκανε ρε φιλε? Ο πετριτς ειναι πολυ ψηλοτερος του και καταδευτερον στο σεντερ φορ του παο επρεπε να παει ο παντιδος αφου ειναι στοπερ και οχι ο ΠΑΝΟΣ που ειμαι μπακ. Αιντε προπονητες του καναπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. to an eimai ampalos dikaioma mou pisteuo kai an den thes na diavazeis auta pou grafo pollh apla bgaineis apo edo

    ΑπάντησηΔιαγραφή