Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αναστασίου: «Βγάλαμε ενέργεια»

Στο γεγονός πως η ομάδα του έβγαλε ενέργεια στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Παν...

Στο γεγονός πως η ομάδα του έβγαλε ενέργεια στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο.

Πιο συγκεκριμένα ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε για το ματς με τον Ιστορικό:

«Ηταν για εμάς το τέταρτο ματς σε δέκα μέρα. Θέλαμε να κλείσουμε με νίκη. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε και φτιάξαμε τις γραμμές μας. Είχαμε ένα διάστημα περίπου 20 λεπτών που χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Έτσι όπως εξελίχθηκε τελικά το παιχνίδι φάγαμε το γκολ και η χρονική στιγμή ήταν πολύ δύσκολη, όπως και οι συνθήκες χωρίς κόσμο ήταν δύσκολες. Τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια και πήραμε μία δίκαιη νίκη. Πήραμε γκολ και από άλλους παίκτες σήμερα. Η ομάδα έχει ψυχή και δυνατότητες. Πρέπει όμως να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες μας.

Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε όλες τις γραμμές. Αυτό που μας λείπε είναι η έλλειψη προσωπικότητας σε αυτά τα ματς, να υπάρχει ο παίκτης που θα πάρει πάνω του την ομάδα. Δεν έχουμε την ηγετική προσωπικότητα μέσα στο γήπεδο όταν στραβώνει το ματς, παρόλο που έχουμε έμπειρους παίκτες. Το καλό είναι ότι είμαστε ομάδα και στηριζόμαστε στο σύνολο.

Στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο πρεσάραμε ψηλά, όμως είχαμε τεράστια κενά ανάμεσα στις γραμμές μας. Ήταν λίγο περίεργη η κατάσταση στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε στην έδρα μας χωρίς κόσμο και δεν ήταν ευχάριστο αυτό για τα παιδιά. Υπήρχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και πιο πολύ ψυχολογική κούραση. Πετάξαμε ένα ημίχρονο τσάμπα. Στο τέλος μετράει η νίκη όμως

Είναι το δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και το ανατρέψαμε. Αυτό δείχνει ότι η ομάδα ωριμάζει».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ποια ενεργεια ρε μπαρμπα γιαννη?ποια δικαιη νικη?σε πηρε ο υπνος στο μπαγκο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή